REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Bruno Fernandes a salvat-o din nou pe United, dar diavolii au reușit doar un egal la WBA

Bruno Fernandes a salvat-o din nou pe United, dar diavolii au reușit doar un egal la WBA

Replica API 16 februarie 2021 | 00:33 1052

Speranțele lui Manchester United a obține cel mai improbabil titlu din istoria clubului ajung etapă după etapă să fie similare cu speranțele lui West Bromwich Albion de a se salva de la retrogradare. Cu toate acestea, diavolii mergeau la WBA cu principalul scop de a-și păstra poziția a doua în clasament după victoria lui Leicester în fața lui Liverpool de sâmbătă.

Meciul a început cum nu se putea mai prost pentru echipa lui Ole Gunnar Solskjaer - după o centrare excelentă, Diagne a fost mult mai puternic decât Lindelof, suedezul fiind cunoscut pentru carențele sale în jocul aerian, iar noul vârful al lui WBA a lovit puternic cu capul pentru a deschide scorul în al doilea minut al meciului.

În jur de 20 de minute mai târziu tot WBA a fost echipa mai periculoasă atunci când lovitura de cap a lui Robert Snodgrass a fost respinsă excelent de David de Gea, spaniolul justificând astfel decizia lui Ole de a-și păstra încrederea în el.

Bruno Fernandes, salvatorul de serviciu

Totul părea să se îndrepte spre un 1-0 pentru gazde la pauză pentru că deși United a avut posesia, diavolii nu au pus mari probleme lui Sam Johnstone. Dar Bruno Fernandes avea alte planuri - în minutul 44 portughezul a reușit să aducă egalarea cu o execuție magistrală din interiorul careului.

Repriza a doua a continuat în același ritm. După aproximativ 15 minute de joc United a crezut că a primit penalty. Și ar fi trebuit să primească pentru că Maguire a fost faultat în careu. Problema este că a fost un offside clar însă atunci când arbitrul a verificat reluările, el s-a uitat doar la un posibil fault, ignorând offside-ul. Nu s-a dat penalty însă, demonstrând din nou haosul din deciziile VAR - nimeni nu știe de ce oficialii din Londra nu au sesizat poziția de offside a lui Maguire.

Târziu în meci, Lindelof a ținut să sublinieze ideea că Axel Tuanzebe ar trebui să primească mai multe șanse gafând din nou și lasând atacantul advers liber cu De Gea - spaniolul a intervenit însă excelent, de două ori, la aceeași fază, conform eurosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272