REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
8.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Bulevardele goale ale Constanței, numai bune pentru LINIUȚE! VIDEO

Bulevardele goale ale Constanței, numai bune pentru LINIUȚE! VIDEO

Replica API 24 martie 2020 | 07:58 3307

Problema "liniuțelor” este tot mai prezentă în municipiul Constanța. În contextul pandemiei de coronavirus, străzile și bulevardele municipiului sunt mult mai aerisite, mult mai lejere, ceea ce îi îndeamnă pe unii să „calce pedala”. Așa s-a întâmplat și în cazul a doi vitezomani care s-au luat la întrecere pe bulevardul Mamaia.

De când a fost declarată starea de urgență, șoselele din Constanța par a fi mai lejere, ceea ce îi determină pe unii să mărească viteza de deplasare. Vestitele „liniuțe” par să nu dispară din municipiu, aproape zilnic, întâlnindu-se câte un astfel de caz. Pe unul din grupurile de socializare constănțene, o sesizare a fost făcută de un cetățean care a postat un filmuleț în care două autoturisme făceau întrecere și parcă se șicanau, pe bulevardul Mamaia.

"Liniuţele" nocturne organizate de şmecheraşii Constanţei, hotărâţi să-şi testeze furia bolizilor pe drumurile publice, sunt monitorizate de oamenii legii. Despre acest aspect, aceștia au precizat că folosesc uneori radarele neinscripționate pentru a-i depista pe acești tineri teribiliști. ”La vedere, facem descurajare. Nu o să auziți niciodată mașini turate atunci când, pe respectivul bulevard, este o mașină de Poliție. Poliția Constanța nu are autospeciale sau echipaje suficiente încât să acopere toate străzile în același timp. Se fac prin rotație, în funcție de situația operativă. O să auziți mașini turate în condițiile în care, în zona respectivă, nu există un echipaj de Poliție, fie poate este un vehicul de Poliție neinscripționat și atunci, la capătul segmentului sigur este unul inscripționat. Trebuie să adoptăm și acest mod de lucru. Facem și activități de prevenție, însă sunt benefice și celelalte, de impunere. Nu putem fi mereu peste tot, ei sunt mai mulți decât noi, însă acolo unde suntem, ne facem treaba”, a spus Ciprian Sobaru, șeful Serviciului Rutier din cadrul IPJ Constanța, într-o conferință de presă.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ma nu trebuie cate un politist pentru fiecare roman,trebuie doar ca politisti astia care sunt sa adune gunoaile astea si judecarori sa aplice legea nu sa ii faca scapati pe soferi chiar daca au omorat oameni nevinovati,involuntar e adevarat dar tot i-au omorat.
6
1
Naste "monstrii", bai, Nae? Tradatorii "nostrii", bai, Nae? Ia pune mana pe gramatica si, mai apoi, sa faci recomandari calduroase si pertinente!
2
0
somnul ratiunii naste monstrii,la ora actuala nici macar in caz de razboi nu s-ar interzice miscarea nocturna inamicul cunoscand toate locatiile,numai tradatorii nostrii le canta la taragotul jidanilor si induc teama in mosi si babe si tineri nepregatiti,cine stie cand se termina izolarea si ce se intampla daca a lui s-a terminat dar a vecinului mai dureaza
2
1
BRAVO BAIETI! BRAVO! MUIE GARDA!
2
9
Atentie si la str. Mihai Viteazu.
5
0
Pentru Mamaia trebuie alocate doua masini de politie in permanenta!
10
1
o sai caute si le face dosare la astia
8
1
Inconstienti pe toate drumurile. Politia rutiera ar trebui sa fie mai vigilenta.
9
1
Cred mai degraba ca aurolacii stateau de vorba iar ala cu loganul nu putea trce.
8
2
ce sunt cu tigaile alea de masini
9
3
Ar trebui cate un politist pt fiecare roman. Doar asa respectam regulile
13
3
este situatie de urgenta! aceste scursuri ale societatii cu grave probleme psihice trebuiesc impuscati la zid! la sapa nu mergeti, futuva dumnezeirea si altarul mamicutzelor voastre retardate ce sunteti !
34
5
Corona scrie pe voi, plus ca trb sa va salte din permis cu rablele voastre de la bulgari sau din germania cu butelie de gaz in portbagaj.
19
4
pai unde sunt celebrele patrule?
19
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212