REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Bulevardul Aurel Vlaicu, CIURUIT în urma ploilor abundente! VIDEO

Bulevardul Aurel Vlaicu, CIURUIT în urma ploilor abundente! VIDEO

Replica API 14 ianuarie 2021 | 13:12 1802

Gropi imense au apărut zilele acestea pe bulevardul Aurel Vlaicu, în giratoriul de la Vivo, pe banda a doua de circulaţie, pe sensul de mers către Tomis Nord. Cum a plouat ore în şir, gropile au fost acoperite de apă, iar şoferii nu au avut nicio şansă să le evite şi le-au luat în plin. În urma sesizărilor făcute către Primăria Constanţa, craterele au fost semnalizate.

Au răsărit gropile ca ciupercile după ploaie

În urma ploilor abundente ce au căzut peste oraş în ultimele zile, bulevardul Aurel Vlaicu s-a transformat în capcană pentru conducătorii auto. Gropile au răsărit ca ciupercile după ploaie, ciuruind asfaltul. Marţi, 12 ianuarie, în sensul giratoriu de la Vivo, pe banda a doua de mers pe sensul către Tomis Nord, au apărut mai multe gropi uriaşe. Fiind acoperite cu apă, şoferii nu au avut nicio şansă să le ocolească. “Am luat ieri una şi am zis că roata îmi zice la revedere”; “Am luat-o aseară şi am zis că am rupt maşina în două”, sunt doar câteva dintre declaraţiile şoferilor care şi-au nenorocit maşinile, circulând prin zonă.

Sesizări către Primăria Constanţa

Cetăţenii au făcut sesizări către Primăria Constanţa, cu speranţa că problema va fi remediată cât mai repede. “Am făcut sesizare pe aplicația "Sesizări Constanța". Sper să se rezolve cât mai repede”, a precizat un conducător auto. Se pare că autorităţile locale au intervenit şi, iniţial, au semnalizat gropile formate în asfalt cu două balize direcţionale.

Acestea nu au rezistat prea mult din cauza vântului care le-a “zburat” de colo,colo, punând în pericol circulaţia. Astfel, acestea au ajuns în scurt timp împrăştiate pe asfalt, încurcându-i pe şoferi.

A doua oară a fost cu noroc

Autorităţile au intervenit iar, însă, de data aceasta au semnalizat gropile folosind şase balize. Patru dintre acestea au fost legate între ele pentru a rămâne pe poziţii. Totuşi, şoferii s-au amuzat pe seama aceasta, întrebându-se dacă improvizaţia va fi de lungă durată. Tot pe Aurel Vlaicu, pe sensul de mers către Tomis Nord, chiar în faţa hypermarket-ului Kaufland, asfaltul arată ca după bombardament. Prima bandă de circulaţie este o capcană pentru şoferi, fiind plină de şanţuri şi de gropi adânci.

Ce spune Primăria Constanţa

Reprezentaţii Primăriei Constanţa au precizat pentru reporterii Replica faptul că “se va interveni punctual pentru remedierea problemelor apărute”. Astfel, soarta bulevardului Aurel Vlaicu rămâne încă incertă, cei ce tranzitează frecvent zona fiind nevoiţi să suporte în continuare cozile kilometrice formate la orele de vârf şi craterele apărute în urma fiecărei ploi.

VIDEO

Citeşte şi:

FĂGĂDĂU a emis AUTORIZAŢII pe bandă rulantă, fără să VERIFICE situaţia din TEREN

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si in statie la masina 100 in fata Ksufland spre gara sunt 6 gropi una dupa alta pe aprox. 10 metri. Cu astea cum ramane? Nu mai vorbesc de alte strazi!
0
0
Daca vrem o afara ca afara dar ne purtam tot mioritic,vom continua mersul in regres. Nimeni nu protesteaza pentru drepturile noastre,nimeni nu face petitii,nimeni nu voteaza in locul nostru,nimanui nu-i pasa de noi,nici macar conducatorilor Romaniei. Platim,muncim pe mai nimic,suferim,totul e din cauza delasarii noastre. Gata,Stefan cel Mare ,Mihai Viteazul,altii ca ei nu mai sunt,asa ca noi depindem de noi,nu de eroii ce au murit ca uite,sa ajungem de rasul lumii.
2
0
traiasca executantul si furnizorul materialului. mama lor . au bagat plastelina in loc de asfalt. las ca au oamenii bani. ducem, ducem...
4
0
Ceea ce nu pricepi tu, e destul de simplu. Desi ai castigat alegerile, aproape de 70% dintre cei care au votat, nu au votat cu tine. Adica rabdarea lor fata de cochetariile astea ale tale de mireasa este zero. Fa dracului treaba, lasa basinile. Constanta sta sa cada gramada iar tie iti arde de plan cultural pe 10 ani.
5
0
lucruri facute de mantuiala, banul sa iasa
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218