REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Bulgaria și Turcia ne ÎMBIE cu OFERTE de vacanță

Bulgaria și Turcia ne ÎMBIE cu OFERTE de vacanță

Replica API 25 martie 2021 | 14:11 2426

Hotelierii români, dar și cei din străinătate s-au pregătit și în 2021 cu oferte de pandemie. Astfel, dacă în anul 2020, Sărbătorile Pascale au fost compromise din cauza stării de urgență ce acoperea întreaga lume, iată că în acest an, puțin noroc, constănțenii pot opta să meargă într-o vacanță în România, Bulgaria, Turcia, dar și altele, la prețuri foarte accesibile. Litoralul românesc iarăși este în topul celor mai scumpe locații dacă ne raportăm la serviciile oferite.

În acest an, vacanța de Paște este legată de cea de 1 mai, și, după cum putem vedea, pandemia nu mai impune atât de multe restricții, oamenii putând călători atât în țară cât și în străinătate. Cei care s-au imunizat împotriva virusului Sars-Cov2 sau care au un test negativ pot pleca de Paște în călătorie, în extern. Conform agențiilor de turism, pachetele turistice mult mai puține în acest an, comparativ cu cei anteriori, însă sunt foarte atractive.

Vacanță de Paște și 1 Mai, în România

Minivacanța de Paște și 1 Mai poate fi petrecută pe meleagurile românești la prețuri destul de… accesibile. De exemplu, la Sovata, 4 nopți, demipensiune, cu transport inclus ajunge la aproximativ 287 euro; un tur al Sibiului și al cetăților Transilvaniei, cu 4 nopți de cazare, demipensiune și transport cu autocarul ajunge la aproximativ 265 de euro. Sărbătorile Pascale petrecute la Băile Felix îi va costa pe cei doritori peste 933 de lei de persoană. În Stațiunea Mamaia, costurile aproximativ sunt: 319,50 lei/persoană pentru 2 nopți la Hotel Majestic; de la 708 lei/persoană, 3 nopți de cazare la Hotel Marea Neagră.

Vacanța în Bulgaria

Ca în fiecare an, se pare că în Bulgaria se pun la bătaie sejururi mult mai accesibile decât în România. De exemplu, un sejur de 3 sau 4 nopți, cu transport inclus și mese în funcție de locația aleasă pleacă de la 127 de euro. La Royal Hotel Nisipurile de Aur, un sejur de 3 nopți de cazare cu all inclusive și transport cu autocarul, de la 135,50 de euro/ persoană. Majoritatea hotelurilor din Bulgaria oferă servicii all inclusive.

Vacanța în Turcia

Una dintre cele mai impresionante oferte din Turcia este un sejur în Cappadocia de 7 nopți de cazare, cu mic dejun la hotel de 4 stele (4 nopți în zona Antalya și 3 nopți în Cappadocia), transport avion București-Antalya-București, taxe de aeroport și transport autocar pe durata programului, la costul de 430 de euro. Și în Turcia, la fel ca în Bulgaria, costurile sunt destul de reduse, față de litoralul românesc.

Sejur exotic de Paște

De Paște, cei doritori pot opta pentru o vacanță exotică, iar prețurile sunt chiar accesibile. De exemplu, un sejur de 7 zile în Dubai, pleacă de la 571 de euro; sejur de 7 zile în Maldive, de la 1714 euro; Seychelles, 7 nopți, de la 1349 de euro de persoană; și altele.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
atata timp cand conducatori nostri sunt niste marionete ,distruc tot ca asa au primit ordine si se balbie in decizi ,turci si bulgari stiu sa asi urmareasca interesele,noi ne mancam intre noi ,tara de sjfonari si hoti sa furam si sa pacalim nu conteaza pe cine,BG,TR, Greci vac afaceri pe termen lung noi pe japca
0
0
Baieti destepti ,prosti nostri inchid tot !Covidul se opreste la granitele Romaniei mai incolo nu-i nimic!
0
0
Nicidecum, sub nici o forma la agentia lui BARHALESCU !
2
0
la noi este covid , la ei nu
2
1
fara voucere nu mai merg in tara, la banii care se cer aici merg lejer in bulgaria sau grecia
3
0
Un sfat: Nu apelati la agentiile de turism, nu la cele din Constanta. Doar daca va place sa fiti furati.
5
0
Decat bataia de joc a japcangiilor din cacatul de Mamaia,mai bine la Turci si Bulgari.
6
0
Trebuie sa ii pedepsim pe turcalai,prea au devenit hrapareti acesti salbatici.Vor imperiu dinnou.
1
5
Bulgarii si turcii stiu sa faca turism pe tarife mici pe cind la noi tarife de Dubai si servicii de 2 lei.
5
0
Bun si asa
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272