REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Burak Özçivit, actorul care a furat inimile fanilor în „Dragoste Infinită”, va juca într-o nouă producție Netflix

Burak Özçivit, actorul care a furat inimile fanilor în „Dragoste Infinită”, va juca într-o nouă producție Netflix

A.F. 14 august 2023 | 00:00 352

Vești bune pentru fanii celebrului actor turc Burak Özçivit (38 de ani)! Protagonistul serialului „Dragoste infinită”, cel care a cucerit inima fanilor români cu rolul lui Kemal, a bătut palma cu gigantul Netflix și va juca într-o nouă producție a platformei de streaming.

Burak ozcivit, actorul care a furat inimile fanilor in „Dragoste Infinita”, va juca intr-o noua productie NetflixBurak Özçivit

Vestea că celebrul actor turc Burak Özçivit (38 de ani) va juca într-o nouă producție Netflix i-a luat prin surprindere pe mii de fani, care abia așteptau să îl vadă din nou pe micile ecrane! Îndrăgitul actor a luat o pauză de la filmările „Kuruluş: Osman”, iar filmările pentru noua producție vor începe în curând.

Burak Özçivit, într-o nouă producție Netflix

Burak Özçivit este în prezent în vacanță alături de soția sa, actrița Fahriye Evcen, și de cei doi copii ai lor, Karan, în vârstă de 3 ani, și micuțul Kerem, născut pe 18 ianuarie anul acesta, după ce a terminat filmările pentru sezonul 4 al producției de epocă „Kuruluş: Osman”. În ciuda faptului că programul încărcat l-a ținut departe de o colaborare cu cei de la Netflix, iată că îndrăgitul actor a bătut în sfârșit palma cu ei și va începe filmările în 10 zile pentru noua producție dramatică „Berber”(„Frizerul” n.r), unde va interpreta rolul principal.

În ciuda faptului că nu sunt cunoscute prea multe detalii, știm că din distribuția filmului va mai face parte și Mert Yazıcıoğlu („Trandafirul negru”, „Iubirea: Curs pentru începători”), speculându-se inițial că cei doi actori vor fi tată și fiu în această poveste, însă Mehmet Ercan Erdem, scenaristul, a făcut câteva schimbări despre care nu se știu prea multe lucruri. Filmul dramatic va fi regizat de Deniz Yorulmazer, iar de producție se vor ocupa cei de la OGM Pictures.

Burak Özçivit a devenit cunoscut cu producția „Kara Sevda”(„Dragoste infinită” n.r), acolo unde a interpretat rolul lui Kemal și a cucerit inima fanilor români. De asemenea, povestea de dragoste dintre Kemal și Nihan a ținut publicul din România cu sufletul la gură în fiecare seară. Serialul premiat cu Emmy International este difuzat în fiecare zi, de la ora 19.00, la Acasă Gold, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468