REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Burlacul Vanghelie lovește în crucea nopții: ritualul cu blonda!

Burlacul Vanghelie lovește în crucea nopții: ritualul cu blonda!

Mirela PASCAL 7 ianuarie 2024 | 00:00 5008

Burlac la 55 de ani, Marian Vanghelie are un ”ritual” feminin de care pare să țină cont la fiecare început de an. Cel puțin în era post-Oana Mizil, de care a divorțat în 2022. Fostul edil al Sectorului 5 a fost surprins la un restaurant de top din Capitală, în compania unei doamne stilate, despre care am aflat că este o cunoștință mai veche, Irina Cișmigiu. De fapt, este una și aceeași doamnă cu care Vanghelie se întâlnea și în urmă cu fix un an, în ianuarie 2023, tot la respectivul local și tot într-un cadru restrâns, în separeu.

Burlacul Vanghelie loveste in crucea noptii: ritualul cu blonda!

La începutul lui 2023, Marian Vanghelie și Irina Cișmigiu au optat pentru un prânz corect, ca-ntre vechi amici, pentru ca, în 2024, să se răsfețe cu o cină. Tot la localul din zona Floreasca, care a devenit „biroul” lor la fiecare început de an. Fostul primar al Sectorului 5 și blonda au ajuns la „locul faptei” în jurul orei 19:00. Au fost repartizați în separeul restaurantului, unde au ales din meniu probabil cele mai fine preparate și licori, pentru o conversație fructuoasă.

Au plecat, de această dată, împreună

Marian Vanghelie și Irina Cișmigiu au părăsit restaurantul de top din Capitală cu o oră înainte de miezul nopții. Dacă pe 5 ianuarie 2023 au orchestrat o regie ca-n filme și au părăsit zona separat ca să nu ridice suspiciuni, joi seară au plecat împreună cu mașina fostului edil, scrie cancan.ro Blonda a purtat aceeași superbitate de blană, dar, față de anul trecut, și-a schimbat geanta. Acum a defilat cu un Gucci Dionysus, renunțând la LV-ul ALMA din 2023. Într-un final, cei doi au ajuns în zona Vitan la complexul “Asmita Gardens”, unde femeia deține un apartament.

Burlacul Vanghelie loveste in crucea noptii: ritualul cu blonda!

Marian Vanghelie e sigur că Irina Cișmigiu îi poartă noroc

Concluzionând, putem opina că Marian Vanghelie este un om supersițios. Mulțumit de cum i-a mers anul trecut după întâlnirea cu Irina Cișmigiu, a repetat întrevederea și în 2024, la fix 12 luni distanță, în speranța că următoarea perioadă îl va feri de necazuri. Povestea dintre ei nu este de ieri, de azi. Ci de mult mai multă vreme. Răscolind presa, am descoperit că încă din 2014, se scria că Irina Cișmigiu (pe atunci avea doar 26 de ani) beneficiase de generozitatea lui Marian Vanghelie.

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasati omul in pace,ce vreti sa i se usuce castravetele pe V**J,ha?!
3
1
Oana Mizil a fost prea buna pentru el femeie stilata ,desteaptă,frumoasa ....Vanghelie dl "Almanace " are lânga el pe doamna ția dar lăi ....se înteleg bine pt ca vorbesc aceeasi limbă..si drag basini cu acelasi miros de ..oi
8
0
Nu arată rău Irina
4
1
Ăsta nu e in parnaie?
11
0
va aduceti aminte cind platea facturile la PSD?
11
0
oameni de ...top ...rasul ce au condus oamenii de ...tot plans in tara asta ,au furat ,inselat, mintit si prostit sa traiasca cu averi nemuncite , petreceri,aventuri platite din banii statului din tot felul de taxe si impozite scornite si ticluite, atunci ca si acum!
19
0
Sper să nu ajungă ca columbeanu că pasarica tânără costă
10
1
Fetiței ii place in parc adică este botanista de top...
13
2
Vanghelie cu Cișmigiu incă două petarde din lătura capitalei In ghena de gunoi încă două produse expirate
24
0
doar horia constantinescu. pe el il vrem primar da mort daca se poate.
14
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272