REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.5° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Burleanu (FRF): Selecţionerul la tineret va fi anunţat pe 14 ianuarie, avem o listă lungă pe care e şi Adrian Mutu

Burleanu (FRF): Selecţionerul la tineret va fi anunţat pe 14 ianuarie, avem o listă lungă pe care e şi Adrian Mutu

Replica API 18 decembrie 2019 | 00:00 486

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, că selecţionerul echipei naţionale de tineret a României va fi stabilit în şedinţa Comitetului Executiv din 14 ianuarie, el precizând că pe lista antrenorilor întocmită de Comisia Tehnică a FRF se află şi Adrian Mutu cu "un număr semnificativ de opţiuni".

"Ieri a avut loc o şedinţă a Comisiei Tehnice în care s-a discutat profilul pe care trebuie să-l aibă viitorul selecţioner al naţionalei de tineret. Au fost mai multe nume vehiculate, iar azi, în Comitetul Executiv directorul tehnic Mihai Stoichiţă a prezentat aceste concluzii, urmând ca o decizie privind selecţionerul să o luăm în 14 ianuarie când va avea loc o nouă şedinţă de Comitet Executiv", a spus Burleanu la finalul şedinţei Comitetului Executiv al FRF de marţi.

Întrebat dacă Adrian Mutu, în prezent antrenor al echipei secunde a clubului de fotbal Al Wahda FC din Emiratele Arabe Unite, se află printre cei nominalizaţi pentru funcţia de selecţioner la tineret, preşedintele a răspuns: "Au fost mai multe nume care s-au menţionat, fiecare dintre membrii Comisiei Tehnice au avut posibilitatea de a menţiona câte trei nume. În momentul de faţă este o listă chiar lungă, iar Adrian Mutu se află printre cei nominalizaţi şi unul dintre cei care au strâns un număr de opţiuni destul de semnificativ. Nu putem spune că el este în pole position pentru că avem nevoie de o decizie a Comitetului Tehnică în ianuarie şi apoi de una în Comitetul Executiv. Un alt nume care se regăseşte pe această listă este Costel Enache, care de altfel a şi semnat cu Petrolul Ploieşti. Lista însă este una lungă".

"Eu am avut o relaţie foarte bună cu Adrian Mutu în mandatul său de director sportiv al FRF, însă nu pot să mă antepronunţ pentru că ar însemna să influenţez Comisia Tehnică. Aşa că aşteptăm şedinţa din 14 ianuarie a Comitetului Executiv. Şi noi ne-am fi dorit ca azi în Comitetul Executiv să avem un nume din partea Comisiei Tehnice. Dar la nivelul Comisiei Tehnice s-a preferat să se discute la această şedinţă despre profilul noului selecţioner de tineret şi nu de un nume", a adăugat Răzvan Burleanu.

Postul de antrenor al reprezentativei Under 21 a României a rămas vacant după ce Comitetul Executiv al Federaţiei Române de fotbal a aprobat, la 26 noiembrie, cu unanimitate de voturi numirea lui Mirel Rădoi în funcţia de selecţioner al echipei naţionale de seniori a României.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adrian sa aduca si ceva prafuri poate trage o liniuta cu Catu si cu jucatorilor. Burleanu este prea bou pentru secolul asta.
2
0
Bun...o sa ii invete Adrian sticlism viteza si cum sa intri prin alunecare la ospatar
1
0
Buna alegere. Are ce sa-i invete pe cei mici.Burleanu,nume predestinat, a stricat acum si echipa de juniori, iar la seniori ,Radoi, n-o sa faca mare brinza. Nu trebuia sa accepte.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272