REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° ConstanÈ›a Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° ConstanÈ›a Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Burse de studiu pentru toţi absolvenţii de liceu din Peştera, să meargă la facultate

Burse de studiu pentru toţi absolvenţii de liceu din Peştera, să meargă la facultate

Replica API 7 iunie 2013 | 00:00 119

Parteneriat cu Universitatea Ovidius

Parteneriat cu Universitatea Ovidius

Primarul din Peştera, Valentin Vrabie susţine elevii din localitate. Edilul îşi doreşte ca toţi cei care termină ultimul an de liceu să ajungă la facultate, iar pentru ca acest lucru să devină realitate, şeful adminsitraţiei locale le va oferi viitorilor studenţi burse de studiu. Proiectul este realizat în colaborare cu Universitatea Ovidius din Constanţa.

Primăria comunei Peştera a fost gazdă, joi, pentru rectorul Universităţii Ovidius Tiberius Dănuţ Epure şi pentru prorectorul Florin Anghel. Cei doi s-au întâlnit cu primarul Valentin Vrabie pentru a discuta despre proiectul iniţiat de edil în favoarea viitorilor studenţi din Peştera. "Este un proiect foarte interesant care îi vizează pe elevii calselor a XII-a. Le oferim burse pentru a-şi continua studiile. Toţi copiii vor primi aceste burse, nu voi face diferenţe. Am zis că trebuie să dăm oamenilor şi altceva decât mici. Să le dăm şi educaţie. Vreau să-i sprijin pe toţi studenţii", a declarat primarul din Peştera, Valentin Vrabie. Bursele vor fi oferite pentru acoperirea cheltuielilor de cazare, transport, dar şi mâncare, absolvenţilor care vor alege să urmeze studiile universitare la Ovidius. În cursul zilei de azi, elevii din Peştera vor vizita Universitatea Ovidius din Constanţa.

M.S.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272