REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
12° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Bușoi neagă că invitații lui ar fi făcut scandal în avion - PSD exagerează copios. Îmi cer scuze însă că s-a scandat 'Letiția'

Bușoi neagă că invitații lui ar fi făcut scandal în avion - PSD exagerează copios. Îmi cer scuze însă că s-a scandat 'Letiția'

Replica API 8 aprilie 2019 | 01:39 410

Cristian Busoi explică situația din aeronava in care a călătorit de la Bruxelles alături de alți peste 50 de invitați, menționând că aceștia nu au creat scandal, insa admite ca s-a scandat, in glumă, despre "țara Letiția".

"PSD exagerează copios! Invitații mei în Parlamentul European n-au creat scandal. Îmi cer scuze însă că s-a scandat "Letiția"

Deși subiectul scandărilor pe care grupul meu de invitați în Parlamentul European le-a făcut în avion poate părea neimportant, nu este. Este copios exagerat ca să se arate cum este terorizat PSD prin scandări antiDragneaDăncilă, chiar și în avion, din partea oamenilor din PNL. Dar asta nu s-a întâmplat.

Cred într-o conduită civilizată! Și în campanie și în afara campaniei. Cei care mă cunosc, jurnaliști, colegi de partid, colegi din Parlamentul European știu asta. Și mai știu că mi-aș cere scuze pentru o abatere de la o conduita corectă, cum ar fi chiar și atunci când un grup oameni ar scanda tare într-un avion mai în glumă, mai în serios, o lozincă împotriva unui guvern pe care, așa cum spunea doamna premier, “românii îl iubesc".

Vreau însă să fie foarte clar: avionul nu a fost oprit din cauza grupului, nu a adresat nimeni injurii nimănui, nu a protestat nimeni în legătură cu condițiile din avion. Este o exagerare a directorului MȚR, care vrea probabil să se pună mai bine cu guvernanții.

S-a scandat, probabil în glumă, deși chiar este serios, despre "țara Letiția", lucru care este regretabil că a apărut. Mă refer la scandări, nu la 'țara Letiția'", sustine Cristian Busoi.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tovarase Unu.In afara ca a vrut sa fure voturi dar i d-a dat peste mana si a descoperit o noua tara in europa,spune te rog ce a facut doamna Grapini pentru Romania.Dar nu confunda Romania cu PSDeul asa cum face Dragnea sau alti lideri atinsi de ciuma.
0
0
Vezi ca ai vrut sa scrii:nu sta in banana si ti-a irsit:nu sta in banaca.
0
0
Asa este, nu au creat scandal, au cantat cantece patriotice !...
2
0
aia care ii dau muie nevestei tale ii dau bani nemunciti , cine e prost sa dea 50 de lei munciti la o martaloaga .
1
2
Cu Letitie sau fara aceasta doamna incearca sa faca ceva pentru conationalii sai nu sta in banaca pe multi bani si voteaza pentru altii asa cum din pacate vedem destul de des. Poate ne prezentati si alte interventii in discutii de la alte doamne care fac acolo figuratie sau acelea nu au cum sa greseasca?
4
4
Zgarma numai in rahat psd-ul si-l arunca pe latrinele penalilor voiculescu si ghita. Haznaua 3 campioana in manipulare, dezinformare si atac la persoane. Materia lor prima doar kkatul este!
5
4
Avand in vedere ca nu i-a asteptat politia pe acei oameni la aterizare se poate ca PSDisti sa exagereze.Astia oricum"o intorc ca la Ploiesti"Daca era Busoi luat la misto spuneau:uitativa cat de "iubiti"sunt liberali.
4
5
Poate a filmat careva si ne lamurim. Oricum nu Busoi e de vina ci acei cetateni. Nu e vorba nici de PSD sau de PNL ci de unii pasageri care stau prost la capitolul civilizatie.
7
1
pana unde poate merge acesti nenorociti ciumati- este incredibil cati oamenii au platit ptr a le face jocul, si cum banul este ochiul dracului, si cum banul furat nu difera de cel muncit si castigat cinstit- de ce nu?
7
5
avionul nu a fost oprit din cauza grupului- atunci de ce a fost oprit? A facut pana?. A fost o groapa pe pista?Busoi gunoi ,minti de a givrat si avionul !De fapt minti ca toti penelistii .Muie Busoi muie PNL !
7
9

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212