REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ca-n FILME! MINORĂ VÂNDUTĂ de TATĂL VITREG unui individ pe care l-a cunoscut în PUȘCĂRIE!

Ca-n FILME! MINORĂ VÂNDUTĂ de TATĂL VITREG unui individ pe care l-a cunoscut în PUȘCĂRIE!

Replica API 7 ianuarie 2020 | 00:00 778

Scenariu parcă desprins din filme! O minoră în vârstă de 13 ani a fost la un pas de a fi obligată să se prostitueze, după ce tatăl ei vitreg a vândut-o, cu circa 2.000 de lei, unui individ pe care-l cunoscuse în pușcărie. Norocul ei a fost că a intervenit mama, copila fiind salvată în ultimul moment. Astfel, individul, care și-a recunoscut faptele, mergându-se pe metoda simplificată în timpul procesului, s-a ales cu o pedeapsă de 8 ani și 4 luni cu executare, cu mențiunea că este recidivist.

Prin actul de sesizare s-a reținut că, la data de 18.03.2018, inculpatul G.I.C. a primit suma de aproximativ 2.000 lei de la inculpatul V.L., în schimbul consimțământului său ca persoana vătămată, fiica sa vitregă, minoră în vârstă de 13 ani, să fie recrutată de către acesta în scopul exploatării prin obligarea la practicarea prostituției în Tulcea. Mai exact, persoana vătămată, minoră în vârstă de 13 ani, locuia de aproximativ 6 ani împreună cu frații săi, cu mama sa și cu concubinul acesteia , G.I.C., la locuința lui. La data de 17.03.2018, acasă la ei a venit inculpatul V.L. , zis .Ș., prieten cu inculpatul G. I.C. (cei doi cunoscându-se în penitenciar în perioada în care ambii executau pedepse cu închisoarea), cu intenția de a o recruta pe persoana vătămată și a o transporta la Tulcea pentru a o obliga să practice prostituția. S-au pus de acord, iar G.I.C. i-a cerut bani în schimbul fetei. Realizând că V.L. dorește să o racoleze copilă pentru a o obliga să practice prostituția, mama acesteia, împreună cu persoana vătămată și cu ceilalți doi copii , au fugit la vecini, sesizând Poliția prin Dispeceratul 112, precum că persoane străine vor să-i ia fata. Individul a plecat, dar a revenit a doua zi cu o mașină și cu alte persoane, i-a dat banii lui G.I.C., apoi a încercat s-o convingă pe mama minorei că-i va fi mai bine așa, că le va trimite bani. Cum femeia nu a vrut să audă, bărbatul i-a propus să vină ea să se prostitueze în locul copilei, însă aceasta i-a adus la cunoștință că este însărcinată. Astfel minora a fost luată cu forța, cu consimțământul tatălui vitreg, iar mama a fugit atunci la șoferul mașinii și i-a spus să oprească, în drum spre Tulcea, la un magazin dintr-o anumită localitate, întrucât este al unei cunoștințe, care va salva copila. Ceea ce s-a și întâmplat. În cauză au fost declanșate cercetările, dosarul ajungând în instanță cu obiectul ”trafic de minori”. Tatăl vitreg a recunoscut tot și a fost judecat conform procedurii simplificate.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Probabil ca Podo a fost femeia lui Birlic, oricum e fetita Podo!!
10
0
Puscariasii nu sunt oameni, sunt niste mizerii care trebuie batuti crunt. Animalele trebuie sa stea in cusca sa nu iasa de acolo.
5
0
Smecherul asta , vanzator de femei, de ce nu se vinde pe el, sa se duca el la produs daca tot e om de afaceri.Niste jeguri penale care merita sa inchisoare zeci de ani cu munca silnica, nu stat degeaba pe banii celor care muncesc si platesc impozite la stat jumatate din salariu. Am ajuns tara de binefacere pentru infractori.
1
0
Si care e problema ? Si eu am vandut fata mea lui Genghiz din Mangalia ca nu mai aveam bani ca nu mai aveam fete la produs. Acum o duc mai bine am si casa ca cea veche mi a luat o Asan la Barbut si omu are copil cu ea si baga bani la nepot supa ce da tepe la amatorii de masini ieftine. Pentru o viata mai buna fata trebuie data la om cu
2
3
2000 o curva?buna afacere
1
1
podo nu era gagica lu birlic ?
14
0
Camarasu Elena Alina a fost racolata de Podo pentru a fi trimisa sa se prostitueze!!!
16
2
Podo Catalin un recidivist care a luat o pe Alina Camarasu de la Tancu Alina CM pe Facebook si o scoate la produs!! Un proxenet !!
18
2
Ce parere ai tu MIMI ca te pricepi mai bine la oameni decat psihologi aia din comisia de eliberare conditionata care au decis ca omul este reeducat si bun pentru societate pentru ca asa spun astia,ei educa oameni in puscarie,adica acolo intri rau se iesi bun.Si o tot tin asa chiar daca f.multi puscariasi sunt recidivisti,la fel si MAZARE,N.CONSTANTINESCU sau L.DRAGNEA ei cand vor iesi nu vor mai face ceva rau pentru ca i-au educat caralii.
6
2
concubina lui, stia ca e lepra, a stat cu el asa!
3
3
O lepra de om care nu trebuia eliberat din inchisoare.
20
2
inchisoare pe viata pt asemenea bestii
29
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108