REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ca-n VESTUL SĂLBATIC: MAȘINĂ SPARTĂ în PARCAREA de la Poarta 1! VIDEO

Ca-n VESTUL SĂLBATIC: MAȘINĂ SPARTĂ în PARCAREA de la Poarta 1! VIDEO

Replica API 6 ianuarie 2022 | 15:11 6838

Actele de vandalism nu au lipsit din peisajul tomitan, joi, 6 ianuarie. În timp ce lumea s-a strâns în zona Catedralei Sfinții Apostoli Petru și Pavel, cu ocazia slujbei de Bobotează, iată că alții au avut... "treabă". Un cuplu care locuiește în București s-a trezit cu mașina spartă.

Un cuplu care locuiește în Bucuești, bărbatul fiind american, au venit la malul mării pentru câteva zile, pentru a profita de vremea frumoasă. Astfel, au mers și la Bobotează. În jurul orei 11.22 au parcat mașina la Poarta 1, achitând tariful pentru 3 ore.

Însă, au fost sunați de o persoană, care le-a adus la cunoștință faptul că vehiculul lor este spart. Ajunși la fața locului, cei doi au sesizat că se confirmă cele sesizate, fiind spart geamul din spate. Au sunat la Poliție.

Proprietarii au declarat, pentru Replica, faptul că aveau în mașină bunuri, precum bijuterii și bagajele cu care veniseră la mare.

Video:

Vom reveni!

M.O., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vreti cate un politist sau camera video ptr. fiecare masina ? Nu se poate asa ceva , si in al doilea rand si cel mai important NU LASATI BUNURI LA VEDERE ! Si asta-i valabila si pentru America , domnule american....si acolo la fel ai fi patit !
0
7
Concediati localii ca nu-s buni de nimic, degeaba le da Mos Teaca salarii la maxim de grila. Iar parcarea aia are si paznic.
9
0
mai stati dreq acasa.aveti balti destule in bucale.e frig si urit,stati acasa uritilor!
3
7
Desfiintati Localii,oricum sunt degeaba!
16
1
Daca erai matur, ai fi dat dovada de un vocabular elevat de la bun inceput.
8
9
Eu ti-am raspuns, doar pentru ca mi-am dat seama ca am exagerat ca te-am injurat. Dar acum am vazut ca stai pe refresh sa numeri like-uri, ti-am raspuns ca pierzi timpul. Si nu am dat singur ca un narcisist, cine stie ce postac ca noi a avut orgasm in degete si a dat cum zici tu. Dar nu-ti mai raspund, gata. Am incheiat discutia de vreo 3 ori pana acum si ai simtit nevoie sa ai tu ultimul cuvant. Uite eu sunt mai matur si imi vad de treaba de acum. Adios
11
10
Man, eu sesizez ca tu esti nevorbit si necertat. Altfel nu-ti inteleg fetish-ul asta dubios.
10
11
Oh, asa ziceti toti cand auziti de bani. Hahaha! Lasa, boss! Noi sa fim sanatosi. Dar tot lasi spatiu inainte de semnele de punctuatie, boss? Sau doar din orgoliu? Ha ha ha! Acuma serios, chiar nu se lasa. Hai gata, ca pierdem vremea.
11
10
Repede mai tragi concluzii. N-ai tu idee cat "simpatizez" psd sau pe rusnacii aia primitivi.
11
5
Sa ma fwut in rusii si americanii tai. Si in PSD , PNL si restul tampeniilor ce le debitezi acolo.
12
11
Ma, dar nu vrei tu sa fim prieteni? Ca dialogam cam mult si oricum am nevoie de niste bani imprumut... Ha ha ha! Acuma ce sa zic, te-am jignit cam rau, iti inteleg supararea. Dar nu m-am putut abtine. Nu suport postacii psd, pentru ca doar aia care au rude in psd fac asta, iar restul de alegatori sunt aia de la sate, fara scoala, fara net. Aia pe care ii cumparati cu pachetele si aia cu bulibasa. Nu cunosti istoria si cat de mult rau ne-au facut rusii, dar te documentezi temeinic de pe antena 3. In schimb insulti americani in multe postari, care ne sunt parteneri militari de incredere.
12
9
Acum iti dai like mai incet, ca sa para ca iti dau altii. Mare panara de om esti . Ha ha
9
22
asa se ntampla ncand alegem incompetenti in fruntea urbei;prima data trebuiau sa puna camere pe toate strazile si de abia apoi sa puna stalpii cu zonele de parcare si plata obligatorie.
31
1
Iar ai aparut, ma? Ne scrii din birou sau de sub el? Am auzit ca esti angajat ca grefier, in pauza de masa. Tocmai voiam sa-mi cer scuze ca te-am jignit, ca ti-am raspuns cu foc la focul tau propagandist pro-rusia, dar vad ca esti postac psd pana la capat. Lasa, boss, ca imi arati tu cu omuletii verzi, cand vin bajetii sa rezolve treaba cu Johannis. Te-a deranjat asa rau numarul USA, trebuia sa ne spui si noua. Sigur n-ai fost tu autorul? Daca nu i-ai dat si o cheie pe lateral, tot degeaba, boss! Keyboard warriors suntem amandoi. Acum ma duc sa-mi caut de munca, poate-ti gasesc si tie.
22
5
Terminat fara un loc de munca, ce sta la ora 15 sa-si dea singur like la comentarii.
11
18
Cat de terminat psihic sa fi , sa-ti dai like singur la comentarii. Ai descoperit si tu VPN-ul, este ?
14
18
In vestul salbatic, nu existau masini. Doar care trase de boi ca tine, draga jurnalistule!
21
1
Ba, asta! 14 29. Vezi ca iar ti-ai dat muwie singur, fiule! Ramai la latrina 3 tv, ca n-ai treaba cu tastatura. Esti acelasi postac psd, te-am recunoscut la fiecare postare. Am vazut ce ip de taranoi ai. Nu te-a invatat tarf4 de m4-ta nici pana acum, ca nu ai voie sa pui niciodata spatiu inainte de semnele de punctuatie? Mars la scoala, in gatul m4-tii de postac pesedist!!! Nu te lua in taste cu baietii care iti cunosc adresa. Ha ha ha!!! Salut, salut! Ha ha ha!
28
13
Ce mi-ai dat ma ? Rekt ? Pai ti-am cerut eu rectul sa ti-l fwut ma poponarule ?
14
30
Pentru 14 29. Dar poate era USA de la usa de la intrarea in piramida lui Lenin din Moscova, construita de extraterestrii. Sau poate era de la usa cavoului lui m4-ta. Ti-am dat rekt, fiule!
34
11
Era o sticla de aghiazma pe bancheta din spate, cu autograf de la preapohoaciul Teodosie. Am vazut-o pe OLX, aia prima de sus! Dar s-a vandut repede.
33
6
credinciosii veniti la apa potabila
17
4
Nu trebuiesc lasate la vedere bunuri...atat
29
0
Ce american cocalar. Si-a pus USA la numar. Trebuia sa ii stie toti originile. Du-te ba inapoi la tine.
11
31
sa instaleze politia camere pe stalpi. Sau le este frica de parandaratul de la bisnitari de tigari si pasarile de noapte
34
3
pai voi ce vreti ma politia sa va pazeasca masinile sau sa ia banii ptr parcare sa mi aduca ? eu trebuie sa imi fac calculul de parcari pai ce fac lui Comanescu trebuie sa ii dau ceva nu? cine ma bagat in primarie ? sunteti de groaza . politia locala ia bani nu pazeste sa stiti ...
34
2
Pai acum ce sa faca si saracii politisti locali ? Sa pazeasca masinile sau sa cate sa vada cine nu a platit parcarea....
38
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614