REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Ca să faci PLAJĂ, ai nevoie de 8 mp să NU te AMENDEZE OPC-ul

Ca să faci PLAJĂ, ai nevoie de 8 mp să NU te AMENDEZE OPC-ul

Replica API 23 iunie 2020 | 00:00 2258

Conferința Prevenție vs. Sancțiune / Consiliere vs. Control organizată luni, 22 iunie, de Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului a creat un spațiu de dezbatere pentru a explica în detaliu măsurile de siguranță care trebuie implementate pe litoral. Printre acestea, reprezentantul ANPC a declarat că fiecare operator trebuie să asigure cel puțin 8 metri pătrați de zonă de uscat de persoană.

În cadrul evenimentului care și-a propus să dezbată unul dintre cele mai nevralgice subiecte - Prevenție vs. Control / Consiliere vs. Sancțiune - și să vină în sprijinul business-urilor care activează în zonele turistice din România au luat cuvântul Sebastian Buși, președinte COAL, Eduardt Cozminschi, președinte ANPC și Paul Anghel, Director General ANPC. Conferința desfășurată pe 18 iunie, la Constanța, a adus la masa discuțiilor atât reprezentanți ai autorității de control, cât și antreprenori și reprezentanți ai mediului de afaceri din sectorul HORECA.

“Am simțit că este nevoie de o întâlnire de acest gen având în vedere că debutul acestui sezon estival este un pic mai special și este nevoie de o pregătire mai elaborată a agenților economici pentru redeschiderea activităților HORECA după restricțiile cauzate de pandemia COVID-19. Având în vedere că platforma Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali are ca obiectiv facilitarea interacțiunii mediului de afaceri cu decidenții politici ni s-a părut de bun augur o astfel de acțiune”, a declarat Sebastian Buși, președinte COAL.

Paul Anghel: „Să se asigure cel puțin 8 metri pătrați de zonă de uscat de persoană”

Reprezentanții ANPC au explicat celor prezenți cum să recunoască echipele de agenți care îi vor vizita, care sunt obligațiile legale pe care le au, ce trebuie să conțină eticheta alimentară, care sunt condițiile de depozitare corecte pentru alimente, dar și detalii privind obligațiile hotelurilor și ale proprietarilor de plaje. “Fiecare operator economic care administrează o plajă trebuie să poată pune la dispoziția agentului de control registrul de evidență a calității apei și să asigure cel puțin 8 metri pătrați de zonă de uscat de persoană. Și calitatea nisipului este importantă, mai ales în această perioadă în care se pare că pericolul COVID nu a trecut”, a declarat Paul Anghel, Director General ANPC

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Registrul de calitate a apei ??? Poate au si un laborator pe plaja ptr asa ceva. Hilar. Au inventat tot soiul de comisii, comitete, asociatii, fundatii cluburi. De fapt daca mergi pe plaja vezi ca nu s-a schimbat nimic fata de anul trecut.
1
0
Asta.au fost liberalii toata viata lor - comentaci si incurca lume!
1
1
de jur inprejurul ...fitelor!
3
0
aia de nu platesc taxele la stat pentru angajati, tva, impozit pe profit, cum e posibil in 2020 sa se mai poata face asa ceva? la fiecare 2 ani alta firma, zero lei platiti catre stat de catre patiserii, restaurante, magazine alimentare, hoteluri, e la moda in toata Statiunea MAMAIA, ANAF, oare de ce nu vezi asa ceva? aviz fanilor bonului fiscal, sa va stergeti la cor cu bonul fiscal, smecherii nu platesc taxele de pe bonul fiscal , vai de angajati, dupa ani de munca se vor trezi cu zero lei in contul lor ca angajatorul un mare jegos
17
0
Din birou totul e usor. Cum naiba sa detina operatorii economici registrul calitatii apei? Ei au inchiriat nisip nu luciu de apa cata minte au astia???
7
3
Clubul oamenilor de afaceri liberali ___ multa muie pt ei !!! Jeguri lichele
10
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272