REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
8.6° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Ca să-și ridice COTA, BERCARU se ia de CHIȚAC

Ca să-și ridice COTA, BERCARU se ia de CHIȚAC

Replica API 8 decembrie 2020 | 00:00 5263

”După război, mulți viteji se arată” la Constanța! Zicala se potrivește perfect social democraților din Constanța, sau cel puțin unora dintre ei care, timp de 4 ani, ca să nu spunem vreo 20, abia au deschis gura, deși asistau rușinos la subdezvoltarea Constanței. Astăzi, dau năvală cu tot felul de bazaconii, iar printre aceștia o regăsim și pe Nicoleta Bercaru, consilier județean PSD. În loc să se afirme cu vreun proiect notabil și benefic pentru constănțeni, își manifestă nemulțumirea față de faptul că administrația locală construiește o parcare în Mamaia, dar și de faptul că orașul nu a fost împodobit.

Iată declarația Nicoletei Bercau!

”Domn' primar "Chițac peste pupăză" se împăunează cu penele altora (tocmai a finalizat el o parcare de 100 de locuri, doar într-o lună), face acte populiste refuzând să împodobească orașul de sărbătoare și cerșind ajutor la operatorii economici pe care guvernul lui de incompetenți și impostori peneliști i-a băgat în faliment”, a spus Nicoleta Bercaru.

Este ușor să stai pe margine și să blamezi pe cei care acționează, să fii erou după război, deși ai avut ocazia să demonstrezi că ești capabil să faci ceva bun pentru cei care te-au ales. Așteptăm, ca PSD să ne uimească, măcar de acum încolo, cu soluții concrete în favoarea constănțenilor și să se axeze mai puțin pe scoaterea în evidență a acțiunilor adversarilor politici aflați la guvernare locală.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce drq de proiecte notabile asteptati de la cotofana asta jumulita! Asta face proiecte notabile doar daca i se umple ei buzunarul.... o nesimtita!
2
0
Bai ce va mai pricepeti voi astia de mai jos la supt.....
1
3
Nu ti-e rusine? Dar cand cereai bani pt fondul scolii si paza? Dar cand anual se faceau targuri cu vanzare iar banii adunati erau sifonati de tine? Cata nesimtire, cat mahalagism. Bine ca am scapat de ea, actualul director fiind incomparabil. Bleah!
9
0
A uitat cum sugea pula prin 39
6
0
Prea multe articole despre aceasta zdreanta. Doar o consiliera de consumatie a la PSD.
20
0
Toti consilierii PSD au primit apartamente de la Primarie si acum, se plang de conditii? Trebuia sa nu le accepte, sa le lase familiilor care chiar nu au un acoperis deasupra capului. Nu le este rusine...
16
0
O neinsemnata care se crede mare doamna, cunoscatorii spun ca i pute gura si i miros picioarele!!! La cat a supt in dreapta si n stanga...Chiar si sotul e dezgustat de ea, se spune prin oras ca abia o mai suporta! Stai acasa tanti si lasa politica sau mai vrei sa strici alte familii!!!
22
0
Arata bine blonda
4
14
asta-i linia pe care au stabilit-o sefii psd Asta doar se conformeaza si-si citeste rolul Se da tonul de la centru si toata haita psd din teritoriu incepe sa latre Nu-i prima data
13
1
a fost sefa la comisia de cultura
7
4
stati linistiti a facut o si pe fisa si pe barbatsu cu diplome de master in administratie ...vedeti voi ce urmeaza
21
2
Tara arde in foc si baba se pieptana ,bai e sanatoasa
24
2
poate spune si colegilor cum a reusit sa care toata mobila buna din scoala 39, sau o aduse-se ea de acasa
28
0
Nu o mai puneti in seama pe aceasta marmota. Nu ii mai faceti reclama...lasati o anonima.
35
3
O jegoasa care pe unde a fost a distrus!
34
4
Taci draq, te cauta garda...
27
4
Bercaru, unde ai fost pana acum, pe unde ai umblat cand noi sufeream? Pana acum n-ai vazut problemele noastre. Cata-ti de drum.
39
2
Uraste artistii, greierii ei.
22
1
Nu ai sa te schimbi niciodata....la fel de proasta, dar mult mai rea...de urata, nu mai vorbim!!!!
40
5
tu cine mai esti gaina zapacita,de carai in lumina lunii?tu ce ai facut asa de notabil ca nu am auzit de tine .stai in banca ta .nu vezi ,zici ca esti ana pauker ,sau tannti de la Alimentara de pe vremea lui Ceausescu.
38
6

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407