REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Că tot s-a deschis sezonul de ski! Poliția Română își trimite angajații la Sinaia să se formeze... profesional!

Că tot s-a deschis sezonul de ski! Poliția Română își trimite angajații la Sinaia să se formeze... profesional!

Victor ROTARU 2 decembrie 2023 | 00:00 1842

Poliția Română o ține dintr-un scandal într-altul, iar acum, pentru a-și pregăti mai bine personalul, are în vedere organizarea unui curs privind prevenirea infracțiunilor grave, trimițându-și angajații la Sinaia. Astfel, a lansat o licitație prin intermediul căreia achiziționează servicii de formare profesională în cadrul proiectului PDP 3 (Acțiune integrată pentru combaterea infracțiunilor cu mobil discriminatoriu, în special cele îndreptate împotriva comunităților de romi și asigurarea unui standard înalt de calitate al serviciului polițienesc).

Ca tot s-a deschis sezonul de ski! Politia Romana isi trimite angajatii la Sinaia sa se formeze... profesional!Poliția Română își trimite angajații la Sinaia să se formeze... profesional!

Nici bine nu trece un scandal în Poliția Română, că imediat apare altul. De la accidentul de la 2 Mai, în urma căruia doi studenți au murit, continuând cu incidentul în urma căruia un om de afaceri din Sibiu a fost omorât de 3 bărbați, și culminând cu fuga fostului primar din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, arată faptul că Poliția Română nu se mai poate caracteriza prin „Siguranță și încredere”.

Formarea profesională... la Sinaia

Acum, în încercarea de a-și pregăti mai bine angajații, Poliția Română îi trimite la Sinaia pentru un curs privind prevenirea și investigarea infracțiunilor grave. Poliția Română intenționează să acționeze servicii de formare profesională în cadrul proiectului PDP 3. Achiziția este organizată pe 2 loturi. Se vor organiza 2 sesiuni de formare, de câte 5 zile/ 8 ore/ zi, 29 de participanți/ sesiune. Obiectul achiziției este achiziționarea a două sesiuni de curs „Managementul surselor umane de informații privind prevenirea și investigarea infracțiunilor grave, inclusiv infracțiunile motivate de ură.” 

Ca tot s-a deschis sezonul de ski! Politia Romana isi trimite angajatii la Sinaia sa se formeze... profesional!Foto cu rol ilustrativ

Se vor derula două cursuri, cu titlul Managementul surselor umane de informații privind prevenirea și investigarea infracțiunilor grave, inclusiv infracțiunile motivate de ură. Termenul de prestare a cursurilor: lunile decembrie 2023, ianuarie 2024 și februarie 2024.

Așadar, și polițiștii îngroașă lista celor care își petrec vacanțele, pe banii statului, la munte. Ne aflăm și în plin sezon așa că ce poate fi mai plăcut decât să petreci, gratis, 5 zile la aer curat, departe de viața cotidiană?
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Spaima cratițelor revine în forță
0
0
Asta e articol? Ziariști corupți!
3
0
Replica , tot sper sa va reveniti. Puteti mai mult !
7
0
Cum e ? Sa porti ceas de 30000 eur ? Sa ne spuneti si noua. Voi ziaristii stiti cu e sa porti ceas de milionari
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468