REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Că tot vin alegerile... Radu bagă 15 mil. de lei în asfaltarea străzilor din Mangalia

Că tot vin alegerile... Radu bagă 15 mil. de lei în asfaltarea străzilor din Mangalia

Andreea VREJOIU 24 aprilie 2023 | 00:00 3931

Chiar dacă mai este un an până la alegerile locale, aleșii locali dau din greu, pe ultima sută de metri, să demonstreze că mai merită un mandat. Cristian Radu de la Mangalia, de exemplu, vrea să reabiliteze străzile din stațiuni. Că până acum nu a avut timp... Radu intenționează să încheie un acord cadrul având ca obiect lucrările de reparații curente de drumuri din oraș și din stațiunile arondate, acord cadru cu o durată de 2 ani.

Ca tot vin alegerile... Radu baga 15 mil. de lei in asfaltarea strazilor din MangaliaCristian Radu

Primăria municipiului Mangalia, condusă de primarul Radu Cristian, a lansat în cursul zilei de vineri, 21 aprilie a.c., o procedură de licitație a cărei valoare este cuprinsă între 7,5 și 15 milioane de lei, fără TVA. Mai exact, licitația prevede încheierea unui acord cadru, cu o durată de 2 ani, pentru achiziția de lucrări de reparații curente de drumuri în municipiul Mangalia și stațiunile arondate.

Ca tot vin alegerile... Radu baga 15 mil. de lei in asfaltarea strazilor din Mangalia

Proiectul este finanțat din bani de la bugetul local. Termenul de depunere al ofertelor este 8 mai 2023.  

Ca tot vin alegerile... Radu baga 15 mil. de lei in asfaltarea strazilor din Mangalia

De-a lungul anilor, locuitorii din Mangalia s-au plâns de situația precară a drumurilor din municipiu. Spre exemplu, în cartierul Dobrogea 1 situaţia este dezastruoasă: nu există trotuare, străzile sunt neasfaltate şi pline de gropi, dar, spre norocul locuitorilor, există iluminat stradal. Iar acesta este doar un exemplu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pana si Frangu poate-l întreabă pe pitic de ce șefa pusa de el la spital câștiga cât doi manageri de la spitale județene,ea fiind paralela cu medicina si sistemul în care se afla, păcat căci acest impostor este susținut de niște inculți ce se bucura ca primesc salarii pentru pupat în fund un parvenit ce mâine va pleca de aici ne-mai având susținerea celor ce l-au propulsat pe aceasta funcție!
3
0
Sant doar lucrari de scos ochi la populație, trei mandate na construit nimic o locuință ptr. tineret, are un bloc de10 locuințe terminat de3 ani ce sta închis și vrea sa-l dea la alegeri, cata bătaie de joc, nu are pic de bun simt acest pitic după cum ai spun toti -Piticul Porno și atât, de altceva chiar nu merita sa mai comentam !
4
0
Nu sunt utilitati in Dobrogea 1,iar o asfaltare acum ar fi de ochii lumii pentru ca mai sunt lucrari de executat ccea ce ar periclita o lucrare de asfaltare si ar fi bataie de joc cu bani publici.Pana atunci cand lucrurile ar urma sa fie realizate in ordine fireasca mai dati in gropi,mai inotati in balti si injurati administratia.
2
0
Oare unde are creierul guguștiucul asta de Radu muc cel mic?!? s**t geaca aia de s**t sacou peste care își pune un hanorac și o căciulă luată de pe altă pouwlla.
2
1
Si nu e bine ca se asfalteaza? E mai bine sa se dea bani din buget ca sa cante Tudor Chirila pe malul marii? Si ce daca mai e putin pana la alegeri? Cand e treaba de facut,sa se faca,indiferent de ciclurile electorale.
6
1
Daca ar fi alegeri la 2 ani, orasele ar fi aratat altfel. Pana atunci, Mangalia, usor,usor se pare ca arata din ce in ce mai bine.Petru cei care sunt rautaciosi si au in dotare ochelari de cal,ii poftesc sa faca o vizita in Constanta si dupa sa traga concluzii.
8
3
La puscarie cu el !!
5
2
saracii primari! o duc rau , mai vor odata, de doua ori sau daca se poate pana mor! salarii,indemnizatii, afaceri, neamuri, copii pusi ...bine, averi ascunse, sunt vai de ei! munca multa, emotii, stres, din patru in patru ani! se odihnesc si se gandesc la ...ei!
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468