REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
8.4° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

Că tot vine vara... Singura toaletă publică din Centrul Vechi al Constanței, închisă cu lacătul. Video

Că tot vine vara... Singura toaletă publică din Centrul Vechi al Constanței, închisă cu lacătul. Video

Georgiana BOGLEA 29 aprilie 2024 | 00:00 1888

Oraşul Constanţa este într-un continuu proces de modernizare! În ultima perioadă autorităţile locale au demarat mai multe proceduri pentru a înfrumuseța oraşul, însă mai puțin și-a orientat atenția către Centrul Vechi. Încă sunt clădiri în paragină, carosabilul lasă de dorit, iar singura toaletă publică din zonă este închisă...

Ca tot vine vara... Singura toaleta publica din Centrul Vechi al Constantei, inchisa cu lacatul. Video

Piața Ovidiu din Constanța este una dintre cele mai populate zone atât de către constănțeni, cât și de turiști, mai ales în sezonul estival. De câțiva ani încoace, piața găzduiește și diferite evenimente sau spectacole, tocmai pentru a atrage mai mulți turiști.

Ca tot vine vara... Singura toaleta publica din Centrul Vechi al Constantei, inchisa cu lacatul. Video

Numai că autoritățile nu au luat în calcul un mic detaliu: oamenii nu au o toaletă. De fapt, au, dar are lacătul pe ușă. De ani de zile toaleta, care este amplasată lângă Muzeul de Istorie și Arheologie, aproape de Edificiul Roman cu Mozaic, la subsol, nu este funcțională.

Ca tot vine vara... Singura toaleta publica din Centrul Vechi al Constantei, inchisa cu lacatul. Video

Așa că singurele opțiuni, atunci când vine vorba despre nevoile fiziologice, pe care le au la dispoziție constănțenii și turiștii, atunci când ajung în Piața Ovidiu sunt restaurantele din zonă.

Ca tot vine vara... Singura toaleta publica din Centrul Vechi al Constantei, inchisa cu lacatul. Video

Cine știe, anula cesta, fiind și electoral, poate se vor schimba lucrurile, iar autoritățile vor renunța să țină toaleta pe post de atracție turistică.

Ca tot vine vara... Singura toaleta publica din Centrul Vechi al Constantei, inchisa cu lacatul. Video

Video:

.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai doar nu vrem sa se pise toti strainii in singura noastra toaleta!
1
0
LA CE VA TREBUIE PRIVATA??? STATI DRACULUI ACASA...SI VA KAKATI PE VOI...AUZU TU...PRIVATA ...
1
1
Ca tot vine vara,de parca numai vara lumea are nevoie de toalete publice. R3plica, ar trebui sa puneți mai multa presiune pe administrația publică în permanenta cu subiecte care contează sau sa va schimbați numele în CanCan de Constanța.
4
0
Este omul care îl conduce din umbra pe Chitac! Cel mai mare hot și spagar
6
0
Degeaba stai in burik ca daca ne taie urgenta tot pi mata si pe tine ne k a k a m
4
0
Politicu ciordeste tot prin pensii si salarii, in rest muta cafele de la automat la birou. Dai masini scumpe, calatorii la capatul lumii etc
2
0
ca in evul mediu fara wcuri publice in tot orasul de 34 de ani intr-o tara normala si oras normal al mileniului 3 ar fi trebuit sa avem cel putin 10.000 - 20.000 de wcuri publice raspandite uniform in TOT orasul in primul rand in zonele cele mai aglomerate sa va fie rusine
6
0
Slugoiule ramai in pela mea la cet sau palsa, unde stai. Vrei aa mergi si tu in burik, pune sclavica banii jos. Te plimbi pe acolo si te simti si tu baiat de oras, da i drumu n pwla mea!
3
4
acesta este omul lui Chitac v****l, un m...edon care vindea brânză in facultate....
6
0
titlul este aiurea, toaletele publice trebuie doar vara? iarna nu va ia cu pișarea? si cred ca le tine cu intentie inchise ca sa aiba succes cei cu dintr-alea ecologice, adica sa mearga afacerea ălora de sunt cu toalete ecologice, astia au contracte cu primaria, castiga bani de la stat, ce stiti voi
5
0
Daca nu esti deacord cu toaletele publice atunci in caz de urgenta ne k a k a m pe mata
6
2
Sa ne c a c a c a m pe wc chitac. Asta merita. Chiar si sa ne p i s a m pe el. Mincinosul!
7
1
Curtea de conturi (prin .Camera de conturi Constanta ) de ce nu verifica cum au DISPARUT din patrimoniul Primariei toate cele 29 de toalete publice,dotate cu alimentare cu apa si racordate la canalizarea orasului ? O parte ar fi fost concesionate si jumatate din ele sunt abandonate de ani de zile ...Rusinea suplimentara pentru acest oras distrus de gastile bine organizate
12
0
chitac ce ai promis ? nu te- ai tinut de cuvant ?! asa ca ciuciu sa mai fi ales .... era greu sa angajezi 3 persoane la o toaleta ? .. ai sapat in tot orasul ca de vin bani !?
7
0
Sa se pise acasa, ce plm. Sau sa mearga la un restaurant in zona, ca sunt multe, sa stea la o masa, sa comande bautura sau mancare si sa plateasca, nu sa caste gura pin piata ovidiu ca i frumos! Aaaa si sa si ia apartament in zona, ca tot costa 2 sute de mii, ca sa traga masina la ei in fata blocului, nu sa ocupe locurile riveranilor moca! Vor in centru vechi sa plateasca sau sa stea in plm acasa!!
4
13
Constanta mai are un wc ca primar. Cei care au nevoie, pot urina pe el, mai ales ca vin alegerile.
14
2
ESTE INCHISA DE 6 ANI PENTRU CA ARE MERLA CONTRACTUL CU CABINELE ALEA DE PLASTIC INFECTE. CHITAC SISTINUT DE PSD DISTRUGE CONSTANTA. PSD ESTE PRINCIPALUL VINOVAT. MERLA FACE MILIOANE DIN PRIMARIE.
15
0
În 2021 în vara ai ieșit și ai zis ca tu și Chitac o sa faci un oraș european! Ai făcut dar pentru rude și cunoștințele tale
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407