REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
15.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Cabinete medicale noi, la Spitalul Municipal Mangalia

Cabinete medicale noi, la Spitalul Municipal Mangalia

Replica API 18 iulie 2019 | 00:17 1638

La unitatea sanitară din Mangalia s-au înființat, recent, mai multe cabinete medicale și săli de tratament în domeniile: Oncologie, Medicină Internă, Pneumologie, O.R.L. Ca urmare a numărului mare de pacienți, dar și pentru a asigura acestora servicii medicale eficiente, conducerea spitalului a decis reorganizarea Pavilionului C, care asigură servicii de spitalizare de zi, precum și tot ce este necesar pentru buna funcționare a activității specifice. ”În prezent, în Pavilionul C din cadrul spitalului nostru avem încă o sală de tratament cu trei paturi la Oncologie, un cabinet de medicină internă cu sală de tratament aferentă și am creat o sală de tratament pentru patologiile din sfera ORL, dar și un cabinet de pneumologie și sală de tratament, care va funcționa, în curând, după ce postul va fi scos la concurs și ocupat de un medic de specialitate”, au declarat reprezentanții conducerii spitalului. Tot ei mai spun că toate aceste intervenții erau necesare, ca urmare a cererii tot mai numeroase din partea pacienților din Mangalia și localitățile învecinate, în special pentru Oncologie, dar și din alte localități mai îndepărtate.

”Suntem mulțumiți că, în acest mod, am reușit să avem mai multe paturi pentru miile de pacienți care au mare nevoie de serviciile singurului medic oncolog din Mangalia, doamna Mariana Necula, dar și pentru că am reușit să creăm un cabinet de consultații pentru patologii din sfera pneumoftiziologie”, au precizat reprezentanții unității medicale.

Conducerea spitalului a mai arătat că pacienții pot apela cu încredere la serviciile medicilor care activează în Pavilionul C, în baza unor programări, (acolo unde este cazul) și a biletului de trimitere de la medicul de familie. Precizăm că toate spațiile din Pavilionul C sunt dotate cu mobilier nou, paturi, noptiere, mese de tratament și echipamente medicale, care întrunesc condițiile de calitate cerute de normele în vigoare. Spitalul Municipal Mangalia este în plină dezvoltare, de la an la an, urmărindu-se eficientizarea activităților și actului medical, prin înființarea unor noi compartimente, dar și prin reamenajarea spațiilor existente, venind, astfel, în întâmpinarea nevoilor pacienților atât din oraș, cât și din zonele limitrofe și alte județe învecinate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taiati salariile astea uriase ale doctorilor si aduceti-le la potentialul real al Romaniei! Romania asta este si atata poate ea acum sa sustina Romanii! Dar pe toti. Nu unii mananca cu 10 guri si alti nu au ce duce la gura!
1
0
gigi sa moara ma-ta daca pun mana pe tine vei avea boli cat ptr. toate specialitatile pamantului intrun cur de om ASA CA TINE
0
3
Ia dati ba spaga cum dati si in alte parti. Aici nu merge sa dai teapa taica daca nu dai o mierlesti voi luati spaga care pe unde lucrati dar la doctor va cariciti ca sanchi e gratis ba da cotizatii nu prea ati platit nu i asa
10
0
Si daca le-au facut cabinete ce s-a rezolvat? Mai trebuie medici.la Mangalia,si Cta Nu ai cu cine vorbi la urologie,cardio,penumologie,etc.Sint absolventi de spritzul haret sau ovidius,semianalfabeti,care habar n-au.iar la salariile alea imense,cita spga sa le mai dai,ca sa se faca ca muncesc?
12
0
De cand le-au facut asa salarii, uriase, ca sa nu le zic nesimtite, care nu au niciun echivalent cu valoarea actului medical cu profesionalismul, parca au devenit mai sfidatori cu pacientii! Numai ca nu-ti spun: Bai saracie taci si-nghite!
20
0
se vor taia salariile astea uriase in curand
22
0
endocrinologul cand vine la serciciu ? are si el un program ? sau ia salariu degeaba ?
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468