REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
16.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Cabral a renunțat la barbă. Cum arată acum realizatorul tv

Cabral a renunțat la barbă. Cum arată acum realizatorul tv

Replica API 23 martie 2019 | 00:00 613

Cabral

Cabral a avut parte de o transformare spectaculoasă de look. Realizatorul tv a renunțat la barbă, după mult timp și totul, pentru a vedea reacția fetiței lui, Namiko, atunci când îl vede. Cabral și-a dat jos barba și apoi a luat-o în brațe pe Namiko, iar micuța nu a avut chiar reacția așteptată de tatăl ei.

Fanii acestuia a reacționat imediat și i-au trimis zeci de mesaje. „Vreau să văd și eu dacă la a noastră se va întâmpla la fel. Dar ce avem noi aici, un amestec dintre Denzel Washington și Leonardo DiCaprio”, a spus Cabral.

Recent, soția lui Cabral, Andreea Ibackam, a dezvăluit cum a ales numele fetiței sale.

„Alegerea unui prenume pentru fetița noastră a adus multă presiune pe umerii noștri de părinți. ? Și cu toate că am simțit de la începutul sarcinii cât de important este să-i găsim un nume care s-o definească până la adânci bătrâneți (drept dovadă am și demarat căutările devreme), am ajuns s-o cunoaștem (9 luni mai târziu) și s-o strigăm „fetița. Sau „Petunia, pe numele de cod. Acestea fiind spuse, vorba americanului, NAMIKO IBACKA is in the house începând de luna aceasta.

Namiko, „copilul valurilor, un nume de origine japoneză. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar întâlnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi„, a spus Andreea.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta e model pt tanara generatie? Doamne fereste! Nu mai cititi despre acesti ..... . Va rugam sa scrieti cate un articol si cand intra si iese de la toaleta. Fotografiati circumferinta burtii sau cantariti-l
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468