REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Cabral duce dorul vremurilor în care era burlac: „Meniul nu mai cuprinde mare lucru“

Cabral duce dorul vremurilor în care era burlac: „Meniul nu mai cuprinde mare lucru“

Replica API 23 august 2022 | 00:00 782

Cabral Ibacka, în vârstă de 44 de ani, este cunoscut pentru simțul umorului și despre capacitatea de a vorbi, în termeni glumeți, chiar și despre cele mai serioase chestiuni. De data aceasta, Cabral și-a luat prin surprindere admiratorii făcând o confesiune care ține de sfera amoroasă.

Cabral

Cabral Ibacka și Andreea sunt căsătoriți de 11 ani și au împreună doi copii care le fac viața mai frumoasă. Deși se înțeleg de minune și sunt fericiți împreună, există și momente tensionate în cadrul cuplului, iar Cabral este uneori cuprins de nostalgie.

Prezentatorul visează cu ochii deschiși la perioada în care nu era căsătorit, iar povestea de dragoste cu Andreea era una plină de spontaneitate și lipsită de atât de multă responsabilitate.

„Da, așa cum ziceam, avea gust fresh și surprinzător. Și acidulată toată. Plină de savoare. Înțepătoare. Dar cu gust intens și savuros. Și dulce cât trebuie. Dar… na. Apoi m-am însurat, au trecut anii, i-am uitat gustul. Știi cum e când ești însurat… meniul nu mai cuprinde mare lucru, cumva oferta se limitează la ce are a la carte un mic băruleț de cartier”, a fost confesiunea lui Cabral, atunci când a scris despre dragostea dintre el și Andreea.

Cabral și Andreea s-au cunoscut pe platourile de filmare

Cabral și Andreea Ibacka s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar în anul 2011 au decis să se căsătorească. Andreea povestea, într-un interviu că la început nu a fost deloc impresionată de glumele lui Cabral.

Mai mult decât atât, faptul că era mereu gata să transforme orice situație într-una umoristică nu i se părea interesant. Cu timpul însă s-au cunoscut mai bine și a descoperit ce se ascunde cu adevărat în spatele personalității exuberante a prezentatorului.

Cererea de căsătorie a venit după trei ani de relație, iar Cabral a plănuit un moment ca-n filme, fără ca actrița să bănuiască nimic. Prezentatorul TV a cerut-o de soție pe Andreea chiar în platoul emisiunii ,,Poveștirile de noapte", scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cabral iti aduci aminte cum aratai tu ca burlac fara navasta ? Ca un copac falnic fara ciocanitoare !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108