REPLICA ONLINE CONSTANTA

35.4° Constanța Sâm., 13 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6789
35.4° Constanța Sâmbătă, 13 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6789
 

Cadavrul găsit în canapea este al unei fetițe de 12 ani!

Cadavrul găsit în canapea este al unei fetițe de 12 ani!

Andreea VREJOIU 6 iunie 2023 | 10:53 4928

Cadavrul găsit în lada patului, într-un apartament din București, este al fetiței de 12 ani, dată dispărută cu o lună în urmă. Este vorba despre o fată de 12 ani care era dată dispărută de tatăl său încă de la începutul lunii mai, din informațiile noastre, de aproape o lună. Dată dispărută este și mama fetei în acest moment.

Cadavrul gasit in canapea este al unei fetite de 12 ani!

Din informațiile noastre, în apartamentul respectiv locuia cu chirie partenerul de viață al femeii. Părinții fetei erau despărțiți de mai multă vreme și încă de la începutul lunii mai tatăl fetei moarte le dăduse dispărute atât pe fosta sa soție cât și pe fiica lor în vârstă de 12 ani.

Femeia locuia cu partenerul său și cu fata în acel apartament închiriat din Sectorul 4 al Capitalei în care a fost cadavrul.

În continuarea comunicatului din data de 05.06.2023, Compartimentul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti aduce la cunoștință opiniei publice următoarele:

,,La data de 06.06.2023, în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Național de Criminialistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuințe din mun. București, sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei. În măsura în care vor fi obținute și alte date relevante pentru anchetă, acestea vor fi făcute publice în măsura în care se va considera necesar.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri”

Update: Mama fetei a fost găsită, în această dimineață, de autoritățile spaniole, în urma unei alerte transmise la nivelul UE de autoritățile de la București. Existau informații ale polițiștilor români că mama fetei moarte și concubinul acesteia, au ieșit din țară pe cale rutieră de mai bine de o lună, drept urmare au cerut sprijin autorităților, prin Europol, pentru depistarea celor doi. Femeia a fost ridicată de polițiștii spanioli, urmează să fie interogată de aceștia în numele autorităților din București și, dacă va fi cazul, vor fi demarate proceduri pentru ca ea să fie adusă în țară. Continuă căutările la nivel european pentru depistarea bărbatului.
    

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
craaaaaa
5
2
traficul de persoane este o afacere sustinuta de politie.
8
4
Numarul traficantilor si al interlopilor a crescut in Romania de la un an la altul,cu sprijinul politistilor",politzia este corupta peste tot si vamesi si politia rutiera si locali si caralii de la puscarii si motivul este ca dupa 1990 pana astazi nici un guvern nu a avut curajul sa faca curat in institutiile militarizate ale statului ba din contra guvernele care sau succedat la putere le-au tot dat astora si judecatorilor o gramada de drepturi nemeritate prin lege si cand armata,politzia,securitatea statului si judecatori sunt coruptzi de politicieni prin legi abuzive date in favoarea lor de catre parlamentari atunci tara aia devine o jungla in care fiecare fura de la stat cat poate fara teama ca li se poate intampla ceva si pe cetateni ii desconsidera,eu doar scriu asta,dar milioane de romani nu au scris ci au plecat din Romania la mii de kilometri distantza sa numai auda de politicul,militari si justitzia din Romania.
13
3
Sa moara ma-ta, Dada
6
5
E BELEA IN KANAPEA Cu LADA PA EA
3
9
Foarte de curand am avut o problema cu disparitia unei rude apropiate mie . Am fost la politie sa raportez disparitia iar acesti mai ca m-au dat afara din sediul lor , ca ce sa faca , ei nu sunt CIA ( asa s-a exprimat unul mai c*****t ) , cu o atitudine foarte aroganta care iti provoca sila . Politia nu vrea dosare , durere de cap , etc ... Politia vrea sa stea la umbra si sa incaseze salarii bune , si atat ! Sa ma contrazica careva !
43
6
Politia ar fi trebuit sa faca o ancheta serioasa cu privire la disparitia fetitei in aceste aproape 30 de zile, mai ales ca fetita era de fapt disparuta de cateva luni, lucru usor si rapid de aflat la o ancheta minima si sa nu se ajunga sa simta vecinii mirosul de cadavru; disparitiile oamenilor si mai ales copiilor din tara asta nu sunt anchetate deloc fie din incompetenta fie din lipsa de personal sau ambele
21
5
Cine a dat dislike la comentariul de sub mine se fuuute in cuuuur si suge puuuuuuulaaaaa
19
10
Criminalul care a omorat-o si a bagat-o in canapea, merita schingiuire pana la moarte ca pe vremea lui Tepes, nu puscarie.
39
8

REPLICA

LOTO

6/49
43742103017
5/49
2224208296
joker
564213191