REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Dum., 21 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6706
9.2° Constanța Duminică, 21 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6706
 

Cadavrul unei persoane, căutat de militarii ISU, pe lacul Siutghiol

Cadavrul unei persoane, căutat de militarii ISU, pe lacul Siutghiol

A.F. 2 aprilie 2024 | 20:35 1255

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină marți, 2 aprilie a.c., pe lacul Siutghiol, acolo unde mai multe persoane au susţinut că au zărit trupul neînsuflețit al unei persoane care plutea.

Cadavrul unei persoane, cautat de militarii ISU, pe lacul Siutghiol

Militarii ajunşi la fața locului au participat la acţiunile de recuperare a cadavrului, deşi intervenţia a fost îngreunată din cauza vântului.

În urmă cu aproximativ o oră, echipajele s-au retras, cadavrul nefiind găsit.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Exista printre comentacii de pe site ul asta vreunul care sa aiba studii de medicina legala? Ma indoiesc. Toti am studiat priceperea la orice bazata pe faptul ca s a inventat internetul si motorul de cautare GOOGLE. Ia sa vedem cine stie ce se intampla cu un om care moare prin inec. Cat timp pluteste cadavrul cand se duce la fundul apei cand iese la suprafata si de ce si cat timp sta la suprafata daca se lasa din nou la fund sau nu. Si apoi hai inapoi la pescuit ciuperci si canepa ca si asa nu avem serviciu si avem timp sa vedem OZN uri si monstrii.
2
2
E posibil sa fi fost celalalt barbat, Sârbu Florin, cel care si a pierdut viata in ianuarie impreuna cu amicul său, dar vantul fiind puternic si pana la sosirea echipajelor, acesta a fost luat de valuri si dus cine stie pe unde. Nu putem spune ca omul respectiv avea halucinatii sau era sub influenta anumitor substante, poate ce a vazut a fost real.
7
1
Asa este cand bagi halucinogene. Ai halucinatii. Apoi suni la unu unu doi si faci sesizari. Cine plateste cheltuiala? S a gandit cineva sa faca un test de depistare a prezentei drogurilor in organismul celui care a sesizat fara temei autoritatile? Cred ca saracia a bagat seminte sarate de pepene până i s au uscat buzele si a inceput sa vada extraterestrii inecati.
1
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614