REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cadou pentru turiști: PARAGINĂ în SUDUL LITORALULUI! VIDEO

Cadou pentru turiști: PARAGINĂ în SUDUL LITORALULUI! VIDEO

Replica API 4 martie 2020 | 23:21 2947

Stațiunile din sudul litoralului nu par a fi prea primitoare pentru turiștii ce vor veni să își petreacă vacanța de Paște sau de 1 mai.

Turiștii care își fac curaj să pășească pe aceste meleaguri îndepărtate de civilizație, vor fi întâmpinați de peisaje mirifice, de la Cernobyl, cu haite de maidanezi, dornice să te ajute să faci jogging, cu munți de gunoaie cum nu vezi nici la groapa de gunoi și un mare șantier ce învăluie o parte de litoral prăfuit și uitat de autorități și de cei care ar trebui să administreze hotelurile părăsite.

Stațiunea Olimp este una din zonele vizate de paragină și degradare continuă. Stațiunea care găzduia în perioada comunistă mulți străini, nu se mai bucură de strălucirea de odinioară.

Acest loc pare desprins din filmele post-apocaliptice și doar câinii maidanezi își fac curaj să trăiască aici. Troutuarul crăpat și buruienile de pe marginea străzii sunt peisajul perfect pentru un film cu zombie și nicidecum pentru o stațiune ce ar urma să primească turiști în mai puțin de două luni cu ocazia vacanței de Paște. Considerată pe vremuri o stațiune de lux, se pare că Olimp și-a pierdut „luxul”.

Aici, timpul a stat în loc și pe străzi poți observa doar câini ce se plimbă nestingheriți și câțiva muncitori ce lucrează de zor la abilitarea unor hoteluri și restaurante din zonă.

Drumul care duce spre faleza din Olimp este presărat pe ici pe colo de gropi, care nu pot lipsi din peisaj și de puțin asfalt pus doar pe marginea drumului.

Drumul cu mașina este o aventură și pare că doar căruțele se încumetă să meargă pe aici.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar Olimpul? Ne bat Bulgarii la cur. Eforie este jale. Nu ai o zona in care sa poti spune ca este placut. Costinesti lada de gunoi a litoralului. Olimp praf. Neptun trist. Mangalia subtire tare. Vama mizerie. Marii primari PNL. Distrugerea litoralului bine facut.
0
1
Sa-l ia de coaie pe Motoianu fiindca si-a facut vila pe buza marii. Este paragina lasata de Iorgus si psd. Radu Cristian a adus investitori si statiunile isi vor schimba fata.
2
2
Ce numai in Olimp, luati statiunile la rand si Mangalia si faceti poze cu tot ce nu trebuie sa arate asa si sigur nu va ajung paginile publicatiei.Si pe primar il doare la basca.Ma intreb :pe ce se duc banii din taxe, impozite, concesiuni, inchirieri...aferente cladirilor si terenurilor? Si e si un raspuns dintr-o mie"pe apa sambetei".
2
2
eu zic ca o sa se sesizeze institutiile statului de drept imediat dupa alegeri
4
0
Primarul Radu Cristian nu se deranjeaza sa fie interesat si de aceasta Statiune de interes National, el are grija de gainarii de interes personal !
11
0
privatizarea socialista a statiunii olimp , adica hotelurile si restaurantele au fost date de pomana unor asa zisi investitori , a dus la distrugerea in mare parte a statiunii . plangem degeaba , pana nu se va hatari ca turismul , sportul , sanatatea si invatamantul sa revina in prim planul politicii romanesti , totul va degenera .
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218