REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Cadrele medicale din cadrul Spitalul Judeţean Constanţa VOR FACE NOPŢI ALBE la NEVERSEA

Cadrele medicale din cadrul Spitalul Judeţean Constanţa VOR FACE NOPŢI ALBE la NEVERSEA

Replica API 4 iulie 2019 | 00:00 308

Permanenţă

Permanenţă

Zeci de cadre medicale din cadrul UPU și din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” Constanţa vor asigura asistenţa medicală la evenimentul care începe mâine pe plajă, în municipiul Constanţa. Echipa este formată din medici specialişti şi rezidenţi UPU și SCJU, asistenţi medicali din cadrul UPU şi voluntari-studenţi la Facultatea de Medicină.

Astfel, în primele 24 de ore ale evenimentului muzical, la fața locului vor acționa în total 15 medici specialiști și rezidenți, 12 asistenți medicali și 16 voluntari. În cea de-a doua zi, vineri, 05.07. 2019, urgențele vor fi asigurate de 15 medici (specialiști și rezidenți), 13 asistenți și 21 voluntari, împărțiți în tură de zi și de noapte. De sâmbătă dimineață până duminică dimineață sunt mobilizați 15 medici (specialiști și rezidenți), 10 asistenți medicali și 20 voluntari.

Ultimele 24 de ore vor fi asigurate de 13 medici, 11 asistenți și 19 voluntari, împărțiți în tură de zi și de noapte. În cele 4 zile ale evenimentului muzical, la fața locului vor fi amenajate 3 corturi de prim ajutor şi 2 posturi medicale avansate, astfel încât persoanele care necesită îngrijiri medicale, să le primească rapid și fără să necesite deplasare la SCJU. Dotarea corturilor și a posturilor medicale va permite tratarea cazurilor uşoare şi medii iar dacă situaţia o va impune, pacienţii vor fi transportați cu ambulanța la Urgența Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” Constanţa.

"Menționăm că activitatea medicală desfășurată în cadrul festivalului care are loc zilele acestea, nu va afecta în niciun fel activitatea din cadrul Unității Primiri Urgențe iar gărzile vor fi asigurate de același număr de medici, ca de obice", au transmis reprezentanţii spitalului.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In orice tara civilizata un show de acest gen se face la cel putin 5km de zona urbana. Nu ai voie sa depasesti 35 decibeli dupa ora 22 asta spune legea. Legea este pentru toata lumea inclusiv pentru neversea pentru primaria constanta si pentru oricare cetatean din tara asta. In loc de spectacole de genu ar fi mai ok sa investeasca in acest oras care se derapaneaza pe zi ce trece. Sa se infinteze fabrici , locuri noi de munca. Industrie nu pacanele , nu farmacii banci , pariuri si alte balarii astea nu aduc nimic decat invart banu local Industria duce spre extern banu nu balariile astea.
1
0
si cine plateste ? de ce nu au angajat unitati private medicale ?
1
0
PE PLAJA MODERN DIN CONSTANTA SE DESFASOARA CEL MAI MARE CONCERT DE CACAT.DJ PULII SI TOATE RAPANDULELE LE IAU BANI LA FRAIERI.DACA AVETI SANGE IN INSTALATIE SI BANI ADUCETI ADEVARATI ARTISTI PRECUM ROD STEWART,TINA TURNER,PAUL MC CARTNEY,JULIO IGLESIAS,MICK JAGGER,CHRIS DE BURGH,CHRIS NORMAN,NU TOATE FOSILELE OBOSITE.LA CACAT CU ACEST CONCERT,DOAR DROGATII SE DUC ACOLO.
3
1
cand iau spaga nu se plang
4
2
Si care e problema? In orice tara civilizata,evenimente care aduna multi oameni presupun atentie medicala si de ordine. Nimic deosebit decat poate la noi,cand este un eveniment ca unii chiar merg la serviciu sa munceasca.
1
6
ONG uri de cacat voi sunteti de vina pt mizeria produsa la noi si in Europa,voi cu organizatiile voastre aduceti emigranti din Libia si Nigeria pe coasta Italiei ...suneti niste homosexuali cu veleitati de pedofili !Baga mi as pula in Georgica Soros si in fiisu Alexander!!!SALVINI are DREPATATE!Vasele ce se afla in apele teritoriale italiene sunt sub patronate ONG GERMANIA sub pavilion Olandez.TOT CE INSEAMNA ONG INSEAMNA G SOROS!TRUMP VA PUNE CAPAC PISHA M AS PE NEVESTELE MAMELE SI COPIII VOSTRI
9
1
Stati acasa mai bine
5
1
lasati copiii sa se distreze,zic
3
8
In loc ca cadrele medicale si deordine publica sa faca ce trebuie sint angrenate in porcariile primariei---adio vot ptr primar si psd
7
2
odata pe an avem in oras un loc curat , pazit, chiar civilizat. dar cam zgomotos. iasi da afara pe toti de la primarie si iasi angaja pe neversi
2
4
Numai in RO e posibil ca un privat care pleca cu 6 mil euro profit pate sa aibe la picioare Primaria Politia Jandarmeria UPU...gratis Zip in schimb pe bani buni!!
18
2
Vai cita neglijenta si la ARHIPISCOPIE se afla o echipa de garda. Chiar de hramul catedralei TEODOSITUL a hirotonositi un pluton de preoti. Sa stiti ca acolo gasiti cea mai buna coliva la un pret imbatabil.
3
3
Faina 000 cu rahat
4
0
In goana dupa bani Primaria mun. Cta a aprobat si organizat acest festival de muzica care putea bine mersi sa fie organizat la ... Vama Veche sau undeva pe camp pe la Peninsula sau pe plaja salbatica de la Corbu ... unde nu aveau de suferit zeci de mii de locuitori ai Constantei care trebuie sa suporte 3 zile si nopti de duduiala si prezenta in oras a mii de drogati si dealleri de droguri ! FAGADAU , de aici o sa-ti vina sfarsitul ! Oricum , Mazare a inceput sa sifoneze la greu , de asta l-au si mutat de la Rahova la Poarta Alba ! Vor urma zeci de dosare. Mascariciul negociaza, deja ...
16
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212