REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° ConstanÈ›a Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
14.8° ConstanÈ›a Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Caii ABANDONAȚI în apropiere de TECHIRGHIOL vor avea NOI STĂPÂNI

Caii ABANDONAȚI în apropiere de TECHIRGHIOL vor avea NOI STĂPÂNI

Replica API 7 februarie 2021 | 23:25 2736

Caii ținuți în frig și chinuiți, în apropiere de Techirghiol, care au fost salvați de autorități, vor acea noi stăpâni. 10 dintre ei vor fi îngriji de o asociație de Cernavodă, 13 vor fi duși la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii. Din păcate, doi dintre ei au murit. Cu toți au fost evaluați de medicul veterinar.

Reamintim că, în Techirghiol, pe marginea lacului Zarguzon, peste 40 de cai au fost ținuți legați în frig și în mizerie, fără mâncare iar mulți dintre ei s-au îmbolnăvit și au murit. Sesizarea a fost făcută de cântărețul Puya.

„Am primit clipul ăsta de la o persoană care m-a rugat să o ajut să facă situația cât mai cunoscută. În Techirghiol, pe marginea lacului Zarguzon, peste 40 de cai sunt ținuți legați în frig și în mizerie, fără mâncare și mulți dintre ei se îmbolnăvesc și mor. Autoritățile n-au făcut nimic până acum, dar poate dacă distribuim cât mai mulți o să se sesizeze cineva și o să-i ia de acolo, de unde sunt condamnați la moarte sigură“, a scris Puya.

M.P., A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum draq,sa traiesti precum au trait si traiesc maidanezii in biobaza!
8
0
pt idiotul de mai jos, banii alocati au mers in curul hingherilor, cainii au stat in conditii groaznice si au murit pe capete
8
2
Ati uitat de cooperativa Nufarul? Corb la corb nu-si scoate ochii! Pe procurori nu poti sa-i atingi nici cu o floare, da'pai c-o ancheta, proces, parnaie. O stiti pe Adina Florea? Sluga lu' nea Gigi?
9
0
pentru cainii maidanezi sau facut biobaze,s au alocat o gramada de bani dar pentru caii nik? protectia animalelor behaie degeaba la tv ,numai unde iese banu actioneaza astia
10
3
Aplicat acelasi tratament si proprietarului!
10
0
In virtutea accesului la informatii va rugam sa comunicati persoana care a fost sanctionata contraventional referitor acest caz. Pentru orice stire veniti cu numele. Care este motivul pentru care nu se comunica contravenientul? Mai mult tinand cont de gravitate, in lege aceasta fapta are si incadrare penala.
18
1
Stai sa vezi ce CHEIE ii fac lu puya... hata nu mai e baiat de cartier o da in garda
5
5
lepra care i-a chinuit ce cauta in libertate?
20
0
atunci derbedeul care chinuie aceste animale ar tb la bulau,sau legea se aplica pe 2 viteze,...
19
0
si urmarea ??? Ca aia ne intereseaza !!! Cine intra la parnaie ???
24
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468