REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Câini omorâţi în bătaie! Angajaţii Serviciului Ecarisaj, cercetaţi în Comisia de Disciplină a Primăriei Năvodari

Câini omorâţi în bătaie! Angajaţii Serviciului Ecarisaj, cercetaţi în Comisia de Disciplină a Primăriei Năvodari

Replica API 9 februarie 2015 | 13:34 231

Maidanezii din Năvodari sunt trataţi în condiţii inumane. Angajaţii Serviciului de Ecarisaj au fost filmaţi în timp ce omorau în bătaie câinii adunaţi de pe străzile oraşului. Imaginile suprinse în cadrul biobazei au ajuns şi în posesia viceprimarului Florin Chelaru.

Primăria Năvodari anunţă printr-un comunicat de presă faptul că se delimitează de acţiunile angajaţilor de la Serviciul Ecarisaj, de modul în care au înţeles să îşi exercite serviciul pentru care au fost angajaţi. "Acest comportament al lor il incriminam categoric, de aceea ei vor intra in cercetare profesionala efectuata de comisia de disciplina a Primariei Orasului Navodari. Am facut acest adapost pentru a veni in sprijinul oamenilor care au solicitat sa strangem toti cainii din oras dar si in sprijinul animalelor pentru a le da o sansa de a fi adoptati. Multumim persoanelor care ne-au adus la cunostinta aceste manifestari pentru a putea lua masuri categorice impotriva celor vinovati. Cert este un lucru : ca acestia NU vor mai lucra la acest serviciu de ecarisaj, vor fi aspru pedepsiti conform regulamentului de ordine interioara", au precizat reprezentanţii administraţiei locale.

Contactat de Replica de Constanța, viceprimarul de la Năvodari, Florin Chelaru, susține că există posibilitatea desfacerii contractului de muncă pentru angajații biobazei.

„Am primit și eu filmarea ca orice cetățean, eu sunt în concediu acum, dar Primăria funcționează. Sunt patru paznici acolo și cu patru angajați care strâng câini. Ancheta va stabili sancțiunile, care pot fi de natură financiară sau chiar încheierea contractului de muncă. Există și o posibilitate penală, în cazul în care Poliția se va autosesiza”, ne-a spus Chelaru.

Reamintim că o filmare dată publicității duminică arată că mai mulți angajați au fost surprinşi când lovesc cu sălbăticie câinii maidanezi aduşi în centrul de ecarisaj. Clipul, de 5 minute, este plin de ironie și începe cu declaraţiile viceprimarului de la Năvodari, Florin Chelaru şi ale unei angajate din aceeaşi instituţie care subliniază măsurile de îngrijire care sunt luate pentru maidanezi.

Vom reveni!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272