REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
19.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Haitele de câini țin oamenii în casă, în Viișoara

Haitele de câini țin oamenii în casă, în Viișoara

Replica API 13 septembrie 2022 | 00:00 2077

Problema câinilor vagabonzi, nu este întâlnită doar în municipiul Constanța,tot mai mulți cetățeni ai localității Viișoara, comuna Cobadin, se plâng de haitele de câini care au început să pună stăpânire pe localitate. Cetățenii se tem pentru siguranța lor, fiindu-le frică să iasă din casă, din teama de a nu fi atacați de patrupedele destul de agresive.

Cetățenii localității Viișoara, comuna Cobadin, sunt tot mai speriați haitele de câini care se pare că au pus stăpânire pe localitate. Aceștia sunt terifiați, spunând că le este frică pentru copiii lor, mai ales pentru cei care, în drumul lor spre școală, trec pe strada Liliacului, acolo unde, își fac veacul nu mai puțin de 30 de câini, unul dintre cetățeni declarând: ”Am rugămintea la Poliția Locală de la Cobadin să vină la viișoara, pe strada Liliacului, unde în 3 case deja sunt 30 de câini care sunt dezlegați. Nu mai pot merge copii la școală de frica lor.”, a declarat un cetățean al localității Viișoara. Reporterii de la Replica de Constanța, au încercat să îl contacteze pe primarul comunei Cobadin, pentru un punct de vedere, însă acesta nu a răspuns la telefon.

Victor ROTARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai poti merge la magazin fiindca te incaiera caini,mai ales cand trec copii de la scoala e de speriat cu acesti caini,primaria doarme....
0
0
Sunatil pe viceprimar cred ca stie unde e satul Viisoara.In conacu sau negresti nu a mai fost vazut de 2 ani nici primarul.
1
0
Sa vedeti haitele de caini din Cernavoda! Se incaiera noaptea de te scoala din somn. Dar cine sa vada si sa auda, NeaCoitza sau pupaciosul Serif? Astia dorm pe beep ca boul pe coada...
0
0
Tarantino din viisoara trebuie sa respected legea sa aibe cainii sterilizati. Primaria sa faca companion gratuite de sterilizare c in Constanta, Mangalia, Medgidia, etc. Si cine nu asuce catelul la sterilizat sa primeasca amenda conform legii. Hingherii apart in evului mediu, suntem in mileniul 3, ar trebui sa fim civilizati nu inapoiati.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272