REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Caitlyn Jenner a apărut pe stradă cu şapcă pe cap şi şlapi şi nimeni n-a recunoscut-o

Caitlyn Jenner a apărut pe stradă cu şapcă pe cap şi şlapi şi nimeni n-a recunoscut-o

Replica API 13 aprilie 2020 | 00:00 1032

Caitlyn Jenner

Cu şapcă pe cap, în haine lejere şi cu şapcă pe cap, Caitlyn Jenner a fost de nerecunoscut la apariţia sa recentă. Tatăl surorilor Jenner e transformat!

Ne-am obişnuit să o vedem în ţinute elegante, să poarte tocuri şi rochii mulate, dar iată că de data aceasta Caitlyn Jenner a atras atenţia altfel. Tatăl vitreg al surorilor Jenner, transformat în femeie, a ieşit la mici cumpărături într-o ţinută lejeră, cum nu multe vedete internaţionale ar îndrăzni să poarte pe stradă.

Caitlyn Jenner a îmbrăcat un hanorac albastru, larg, o pereche de pantaloni negri, iar în picioare a încălţat o pereche de...şlapi. Pe cap a avut o şapcă roz şi aşa a reuşit să îşi ascundă chipul de privirile eventualilor curioşi. Totuşi, puţin probabil să o recunoască cineva la cât de îmbrăcată este. Oare are ceva de ascuns? Oare a suferit o nouă operaţie sau intervenţie? Care e motivul pentru care se ascunde?

Se pare însă că nici de coronavirus nu se teme. A ieşit în public fără mască, fără mănuşi, scrie okmagazine.ro.

Cu mult înainte ca celebrul clan Kardashian să facă carieră în viaţa publică, Caitlyn, adică Bruce Jenner, câştiga titlul olimpic la decatlon, devenind vedetă naţională. La mai bine de 45 de ani distanţă de acel moment, el şi-a asumat ipostaza de transsexual, devenind, în 2015, femeie şi pornind într-o nouă aventură, departe de show-ul care i-a adus notorietatea mondială. Recent, el a deschis pentru OK! uşa casei sale luxoase, aflate pe unul dintre dealurile din Malibu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272