REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Călăul din Murfatlar NU suportă detenția pe VIAȚĂ. Ce le-a cerut magistraților!

Călăul din Murfatlar NU suportă detenția pe VIAȚĂ. Ce le-a cerut magistraților!

Replica API 27 ianuarie 2020 | 00:00 369

Criminalul din Murfatlar, condamnat pe viață, după ce și-a omorât soția în chinuri groaznice, a cerut magistrațior să-i fie micșorată pedeapsă. În acest sens, el a depus, încă de anul trecut, o cerere de revizuire, însă, atât judecătorii de la prima instanță, cât și în faza de recurs, s-a menținut condamnarea pe viață.

Laurențiu A. a șocat întreaga comunitate din Murfatlar, în 2018, atunci când, și-a omorât soția în chinuri groaznice. Violența sa a fost de nedescris, lăsându-și victima să moară în propriile chinuri. Acesta și-a ucis soția cu mai multe lovituri de cuțit, în seara de duminică, 1 iulie 2018, în casa în care locuiau, situată în Murfatlar. Bărbatul lucra în Germania și era foarte gelos, crezând că femeia are o relație extraconjugală. Certuri izbucneau mai mereu, motiv pentru care soția intentase divorț. Laurențiu devenise și mai gelos și montase camere de supraveghere în toată casa pentru a o spiona pe victimă. O ceartă a izbucnit între cei doi, iar bărbatul a pus mâna pe un cuțit și a lovit-o sălbatic! El susține că i s-a tăiat filmul și că nu mai știe ce s-a întâmplat, revenindu-și când femeia era prăbușită. Însă, în urma necropsiei s-a stabilit că a înjunghiat-o de cel puțin 30 de ori, partea de sus a trupului fiind, efectiv, ”ciuruită”. Se pare că vasele mari de sânge de la nivelul gâtului i-au fost secționate, acesta fiind motivul care a dus la deces. La fața locului, victima a fost găsită într-o baltă de sânge, iar urmele erau întinse cam în toată casa, fiind vorba de bucătărie, hol, sufragerie. De precizat este faptul că Laurențiu A. a sunat la 112, anunțând că și-a omorât nevasta, după care și-a contactat și copilul, aducându-i la cunoștință că regretă foarte mult, dar că i-a ucis mama. Anul trecut,a fost condamnat pe viață, însă nu suportă ideea că nu va mai simți gustul libertății,a șa că a cerut magistraților micșorarea pedepsei. Miercuri, 22 ianuarie, Curtea de Apel i-a respins, definitiv, cererea de revizuire.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
URGENT pedeapsa capitala
4
0
Calaul te asteptam acasa
2
0
isi merita soarta, probabil
4
0
Ce ma nu iti convine?,ia trimeteti-l ma romanilor pa asta la polul nord pentru ca au gasit rusi acolo petrol si au nevie de muncitori si acolo sa crapi drace incet si in chinuri pentru ce vrei tu nu se poate findca nu poti invia femeia aia moarta deci nu iti poti sterge fapta.
2
2
Micsotati-o cu scaunul electric !
9
0
Vai saracul de el ce soarta cruda are!!! Taiati-l dracului in bucati sa nu mai sufere!
10
0
Se poate micsora pedeapsa...sa- l spanzure ...
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614