REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Căldură mare, mon cher! Un tânăr s-a răcorit alături de băuturile într-o vitrină frigorifică Video

Căldură mare, mon cher! Un tânăr s-a răcorit alături de băuturile într-o vitrină frigorifică Video

Replica API 16 august 2022 | 00:00 2096

Căldura mare de pe litoral din ultima perioadă i-a îndemnat pe oameni să recurgă la gesturi care mai de care mai neobișnuite pentru a se răcori. Spre exemplu, recent, pe litoral, un tânăr s-a lăsat sedus de răcoarea unui frigider pentru băuturi și s-a băgat cu totul în acesta.

Pentru protejarea stării de sănătate pe timp de caniculă, specialiștii recomandă oamenilor evitatea expunerii la soare, în special, în intervalul 11:00 – 18:00, iar în cazul deplasărilor este indicată folosirea mijloacelor de protecție (pălării, umbrele, ochelari de soare) și purtarea hainelor largi, deschide la culoare. De asemenea, este recomandată hidratarea cu lichide menținute le temperatura camerei sau ceaisuri calde. Nu este indicat consumul de alcool deoarece favorizează deshidratarea și diminuează capacitea de luptî a organismului împotriva căldurii.

Cu toate astea, iată că tinerii prezenți pe litoral nu duc lipsă de inventivitate când vine vorba să răcoreasc, astfel că o fac într-un stil specific vârstei. Spre exemplu, recent, un tânăr prezent pe litoral a ales să se răcorească într-un mod inedit. Fiind sedus de răcoarea frigiderului în care stau băuturile, a ales să petreacă câteva momente alături de băuturi, în vitrina frigorifică.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa vina dna la constanta domnul filip de la dicot si frati lui nenoroceste constanta niste spagari care vinde droguri si ai lasa pe alti sa vanda de ani de zile si nu fac puscarie cine e in spatele lor daca e sef dicot constanta face ce vrea fac numai magari si frasu luptatoru vinde droguri sechestreaza lumea ai bate le ia marfa si o vinde in alta parte smecehrii pana cand.
0
0
Mai du-te dupa bunicul gustere
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272