REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Calificare de poveste pentru Dinamo Zagreb! Croații au eliminat-o pe Tottenham după prelungiri

Calificare de poveste pentru Dinamo Zagreb! Croații au eliminat-o pe Tottenham după prelungiri

Replica API 20 martie 2021 | 23:33 1705

Dinamo Zagreb a reușit minunea : croații s-au calificat în sferturile de finală ale Europa League și au eliminat-o pe Tottenham.

Multă lume a interpretat titularizarea lui Harry Kane în meciul cu Dinamo Zagreb drept un gest de disperare al lui Mourinho. Portughezul este conștient că o calificare în Champions League prin campionat este aproape imposibilă în acest moment așa că riscă o accidentare a lui Kane pentru a câștiga Europa League.

Știa ce știa portughezul. Europa League părea ultima salvare a lui Spurs, dar planurile sale nu au mers așa cum și-ar fi dorit.

După o primă repriză lipsită în mare parte de evenimente și în care cea mai mare ocazie a aparținut croațialor, dintr-odată, calficarea celor de la Tottenham părea să nu mai fie asigurată.

A doua parte a meciului a început cu croații la timonă iar în minutul 62 au primit și răsplata pentru jocul bun prestat. Dinamo a deschis scorul printr-o reușită superbă a lui Orsic, cel care a șutat impecabil la colțul lung și a redat speranțele fanilor croați.

Zagreb avusese până atunci 16 șuturi spre poartă, în timp ce Spurs doar patru. Una este să te retragi complet pe Emirates, alta e să faci asta la Zagreb, în Europa League. Dar Mourinho nu știe altă rețetă și asta l-a costat. Din nou.

În minutul 82, după o perioadă de dominare clară a gazdelor, defensiva celor de la Spurs a cedat - cum face mult prea des - iar Atiemwen i-a pasat perfect aceluiași Orsic care a reușit dubla și a devenit instant eroul orașului Zagreb într-un interval de doar 20 de minute.

Prelungirile au continuat în același film. Tottenham s-a lăsat dominată, Dinamo Zagreb nu a avut nimic împotrivă iar croații au marcat pentru a treia oară. Tot prin Orsic, bineînțeles. Lloris nu a avut nici de această dată ce face la șutul plasat al său.

În cele din urmă, la 3-0 pentru adversari, Tottenham s-a trezit și a urmat o ploaie de ocazii, dar portarul gazdelor, Livakovic, a ținut neapărat să nu îl lase pe Orsic să fie singurul erou al serii și a avut mai multe intervenții cu adevărat salvatoare.

Așadar Tottenham a ”reușit” performanța de a irosi un avantaj de două goluri din tur iar formația lui Mourinho tocmai a fost eliminată din Europa League de o echipă care are antrenorul la închisoare. Sezonul lui Spurs încapsulat într-un singur meci, scrie eurosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212