REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.8° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Călin Popescu Tăriceanu: Avem 238 de semnături. Moțiunea va trece

Călin Popescu Tăriceanu: Avem 238 de semnături. Moțiunea va trece

Replica API 2 octombrie 2019 | 01:21 453

Călin Popescu Tăriceanu, foto Agerpres

Călin Popescu Tăriceanu a afirmat, marți, că opoziția are în total 238 de semnături pentru moțiunea de cenzură, dar și mai multe promisiuni că o vor vota, din partea parlamentarilor care nu au semnat-o. Liderul ALDE susține că în prezent sunt șanse 100% ca moțiunea să treacă, conform Mediafax.

„Din datele oficiale înțeleg că mai este o semnătură care s-a înregistrat astăzi, deci sunt 238 de semnături. Din discuțiile pe care le-am avut înțeleg că sunt și alte voturi care urmează să fie date la moțiunea de cenzură, deci în momentul de față există 100% șanse ca moțiunea să treacă și Guvernul să cadă.

Cei care au semnat moțiunea vor veni cu toții la vot”, a declarat Tăriceanu, în Parlament.

Liderul ALDE a adăugat că sunt șanse 100% ca moțiunea de cenzură să treacă, deoarece partidele de opoziție s-au mobilizat mai bine decât în anii precedenți.

„E o mobilizare cum nu s-a mai întâmplat. Au mai fost moțiuni de cenzură în ultimii doi ani și jumătate, dar nu a fost niciodată o situație de acest gen, deci am convingerea că de data aceasta va trece. Din ceea ce am văăzut în ultimele zile, anume părăsirea PSD de către parlamentari, cred că este realistă această apreciere”, a adăugat Tăriceanu.

Liderul PNL Ludovic Orban a anunțat că va depune moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului în cursul zilei.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de care nu te-ai ocupat....voturile care te-au salvat de puscarie ale cui au fost , libidinosule ? de aceea te parasesc femeile , esti duplicitar , excroc, pervers ! hai sictir atarnatorule !
0
0
O panarama cu fitze de om educat. Degeaba pui o camasa curata pe un imputit si tot degeaba pui educatie peste o javra obosita.
1
0
Toate LEGILE pe justitie ale lui tudorel toader, sluga psd, facute in ultimii doi ani, TOATE in favoarea HOTILOR si CONDAMNATILOR PENALI, URGENT ABROGATE! La fel si PENSIILE SPECIALE!
2
1
Hai sictir, bosorog nesimtit! Caind te-au aparat de puscarie au fost buni aia de la PSD, acum nu! Poate doreai sa-ti mai gaseasca si vre-o nevasta, ca sa ramii cu ei. Inca odata, hai sictir!
4
0
Si ce faceti dupa aia? Echipa Tariceanu va face tot nimic iar restul PNL pro-tv , USR nu ne spun si noua ce legi vor sa faca. Vor doar jos PSD si puterea eventual aducatoare de noi corupti.
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272