REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.6° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
15.6° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Călin Popescu Tăriceanu, candidat la alegerile prezidențiale

Călin Popescu Tăriceanu, candidat la alegerile prezidențiale

Replica API 25 iulie 2019 | 01:48 382

Călin Popescu Tăriceanu

Membrii ALDE au decis, după ce ieri PSD a stabilit că va merge pe mâna Vioricăi Dăncilă în cursa pentru alegerile prezidențiale. Călin Popescu Tăriceanu a fost ales astăzi candidat al ALDE la alegerile prezidențiale, eliminându-se astfel posibilitatea susținerii unui candidat comun PSD - ALDE.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Saracul idiot senil! O sa aiba exact atatea procente cate sotii a avut!
3
0
Tariceanu,o SLUGA care l-a servit pe Dinu Patriciu. Nu tara, Nu poporul Roman, Nu. A fost gladiatorul celui mai mare HOT care-a jecmanit tara asta si pe noi toti. Pentru el si alti hoti ca el a slujit naparca asta cat a fost premier! I-a dat Rafinaria Petromidia hotului aproape pe gratis, ala a juns miliardar si-a tocat banii cu toti golanii si toate curvele iar tara asteapta si acum datoria promisa! Un excrok si-un tradator de tara, asta-i tariceanu. Naparca asta de om trebuie judecat de tradare de tara nu sa mai stea in fruntea tarii, ca nu suntem o tara de HOTI.
7
0
Nu apuca alegerile in libertate.Cheia e facuta.
4
0
Eu cred ca Tariceanu va avea mai multe voturi decat Dancila.
3
0
Normal ar fi fost ca C.P.Tariceanu sa renunte la protectia parlamentara si sa dovedeasca in fata justitiei ca acuzatia de luare de mita este nefondata dupa care sa candideze la presedentie,nu de alta dar sunt si functii mai mici in statul Roman unde cazierul judiciar este obligatoriu.
8
1
asta nu stie cat a luat ALDE la europarlamentare....
8
1
Sa vedeti batalie pentru presedintie! Dancila, Tariceanu...si cine o mai urma, ca deocamdata doar acestia au fost desemnati oficial de partidele lor.Urmeaza apoi, galeti, pelerine de ploaie, pungi, toate din pvc , ca e mai ieftin si prostesti lumea cu putin ca valoare,dar voluminos, sa dea bine.
7
1
Tariceanu presedinte
2
9
votez Tariceanu,,,jos cu neamtu inputit.
2
14
vrei sa demonstrezi ca se poate si mai jos de patru la suta?
11
2
Este o speta clasica de a trage apa dupa tine, din proprie initiativa. Si toate acestea pentru o jigodie mediocra. La final acest partid va ajunge exact unde ii este locul, in haznaua politicii.
10
1
roman presedinte al acestei tari.ROMANIA MERITA UN PRESEDINTE ADEBARAT NU O PUSLSMA PENALA CARE A VENIT SA NE DEA ROMANILOR LECTII DE CINSTE CAND DE FAPT EL ESTE UN PENAL
6
11

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272