REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Călin Popescu Tăriceanu îl CRITICĂ în termeni duri pe George Maior: 'A făcut un extrem de mare deserviciu României și românilor'

Călin Popescu Tăriceanu îl CRITICĂ în termeni duri pe George Maior: 'A făcut un extrem de mare deserviciu României și românilor'

Replica API 17 aprilie 2019 | 04:19 505

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, l-a criticat din nou în termeni duri pe ambasadorul României în SUA, George Maior. Declarațiile lui Călin Popescu Tăriceanu vin în contextul în care liderul ALDE a vizitat SUA și a criticat activitatea actualului ambasador român. George Maior a precizat ulterior că relaţiile dintre cele două ţări s-au intensificat în ultima perioadă, inclusiv pe fondul celor peste 50 de prezentări analitice, academice sau economice, conform stiripesurse.ro.

„Și Liviu Dragnea și eu suntem lămuriți de George Maior: George Maior, dacă vreți să o luăm de la partea bună a lucrurilor, a monopolizat relația cu SUA și s-a ocupat de două componente. Ar fi partea de apărare și partea de servicii de informații. Numai de asta s-a ocupat. Există o colaborare bună între cele două administrații, dar există relațiile bune chiar și înainte de Maior.

Există colaborarea politică - care e zero pe timpul lui George Maior. Pe partea economică - zero. George Maior este la comandă cu Cotroceniul, a servit mingea la fileu și în rest a furnizat acele informații celor din America astfel încât acelor oameni să li se formeze imaginea că România este coruptă, în al doilea rând coruptă și în al treilea rând coruptă.

George Maior face un extrem de mare deserviciu României și românilor”, a spus Călin Popescu Tăriceanu în direct la TVR la emisiunea România 9.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Maior si Coldea erau aia care erau premiati de servicii de informatii straine? Pe vremea aialalta erau impuscati de mult
0
3
Tariceanu,O SLUGA care l-a servit pe Dinu Patriciu cat a fost premier, i-a dat Petromidia hotului aproape pe gratis, dar nu pe degeaba..pentru buzunarul lui. Tara il platea bine si iuda asta facea jocurile banditilor care au jecmaint tara si pe noi toti! Lozinca lui tariceanu asta era: INCHID OCHII, SI-NTIND MANA.
5
1
pai tu ai tupeul sa vorbesti despre deservicii aduse tarii si romanilor? Poate nu-ti mai aduci aminte dar tu ca prim ministru ai fost un cataclism pentru tarisoara asta!
3
1
Maior a fost seful din spate al lui fiunu Ponta, Coldea, Ghita etc etc
2
1
bai cocosel turbat e exact pe dos ,dar tu stii asta.e jenant sa mananci la tv zi de zi
6
0
In tara asta ne mai ocupam si de altceva in afara de infractori, Legi speciale pentru adormitii poporului din parlamentul rusinii, justitie la televizor, etc. Ceva care sa aduca bunastare Romaniei si romanilor de rand facem si noi? Incercam sa ne aducem din strainataturi romanii inapoi acasa? Sau tot la legi hotesti facute de HOTI pentru alti HOTI ne sta mintea!
8
0
Domnule Tariceanu americani si nu doar ei cosidera mai credibile informatiilie primite de la oameni lor in principal corpul diplomatic despre o alta tara decat ce spun demnitari tari respective.
7
0
neispravitilor, voua nu va este rusine sa criticati, voi care sunteti puscariasi- tu vorbesti mai nemernicule, tu care trebuia sa fii in puscarie? Cum vine asta c ca ai fost siderat de ceea ce s-a intamplat l;a procesul puscariasului draknea- - jigodiilor noi avem tot dreptul sa fim siderati de actiunile voastre, noi suntem siderati de faptul ca ne bagati constant mana in buzunar, ca ne furati la drumul mare- nu esti siderat ca nu renunti la imunitate si sa-ti dovedesti nevinovatia, curvelor ordinare ce sunteti
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272