REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Călin Popescu Tăriceanu, prima reacție la dezbaterea din Parlamentul European: România a căzut prost

Călin Popescu Tăriceanu, prima reacție la dezbaterea din Parlamentul European: România a căzut prost

Replica API 3 octombrie 2018 | 00:31 380

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, susține că dezbaterea privind România din Parlamentul European este una cu mare miză politică, iar România a căzut la mijloc într-un război politic și într-o campanie electorală a actualilor europarlamentari de la Bruxelles.

”Sigur că nu e nicio urmă de îndoială în ceea ce mă privește, nu sunt încântat de poziția în care s-a aflat astări România, dar să nu ne mire că după ani de zile în care am exportat scandalul intern în Europa

Pe de altă parte, Comisia Europeană nu este confortabilă cu apariția acestor protocoale, care lovesc statul de drept (...) În aceste condiții avem parte de dezbateri cu generalități.

În fața remarcilor noi putem să facem niște lucruri: în primul rând să spunem că legile justiției nu afectează lupta împotriva corupției, dar, sigur, că nimeni nu cunoaște pe fond modificările legislative făcute în România, nu știu exact ce progrese a făcut țara noastră. Noi trebuie să avem în continuare disponilitate la dialog, așa cum am discutat cu Comisia Europeană, cu Comisia de la Veneția sau GRECO.

Ar fi de dorit să trecem de la enunțuri de tip general la lucruri concrete. Așa cum ați văzut în această seară, când s-a încercat trecerea discuției la statul de drept, prim-vicepreședintele a trecut la tema corupției. Când s-a discutat despre asta imediat s-a trecut la referendumul pentru familie. Cine nu vede aceste jocuri politice este rău voitor.

Problema este că se apropie alegerile pentru Parlamentul European și mulți parlamentari doresc să își facă campanie electorală. Sunt multe agende individuale, multe interese personale sau de grup și, sigur, că aș putea spune că România a căzut prost din acest punct de vedere.

Nu-mi rămâne decât să regret atitudinea unor europarlamentari români care mint cu mare ușurință, distorsionează situația din România și toate astea pentru interesul lor personal”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Antena 3.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand infractorii si penalii fac legi, legile sunt bune pentru hoti si infractori, nu pentru oamenii cinstiti. Si este grav!
1
0
Tu vorbesti mai Prostescu-Muecicleanu, securistule, tu care nu esti in stare sa iti conduci familia ,nicio femeie nu vrea sa stea langa tine
4
0
UE ne vrea colonie, sa ne vanda marfuri de proasta calitate, sa ne foloseasca ca fort de munca ieftina, sa ne puna la colt ca pe repetenti oricand au chef. Suntem tratati ca cetateni europeni second hand si asta s a vazut si in Parlamentul European
1
4
Cu tine si cu Dragnea e mare razboi,voi ati vandut tara si prostiti natiune.Noroc ca suntem in UE ca eram vai de capul nostru.Borfasule nu te mai datteatu smecher si cu Dragnea,ca voi sunteti Jigodile principale.Ca o si manipulati pe Prosta asta de Dancila cum vreti voi si astea de la Bruxelles a observat ca e bine pregatita.
7
1
De ce l-am impuscat pe Ceausescu! Ca sa conduca tara un HOT penal inconjurat de alti hoti penai!! Aveam o economie dezvoltata, oamenii erau egali si traiau bine, acum avem o mana de hoti milionari in euro sau dolari si, 90% saraci pamantului. Robi in tara lor. Aia care traiesc bine, sa voteze psd, ceilalti sa-i ia cu parul sa-i faca sa se ascunda singuri in puscarii de furia poporului pe care l-a jefuit.
5
1
Daca lupta impotriva coruptiei continua , asa cum afirmati dvs. , de ce nu se fac arestari pentru cei condamnati ? De ce se incearca modificarea legislatiei ? De ce se numesc pe functii doar cei cu familii in psd si alde ? De ce un post de sef la DNA nu e scos la concurs de pilda ??? Stiti cum traiesc 90% dintre romani ? Ce salarii au ? nu bugetarii , ceilalti amarasteni care dau la lopata o zi intreaga pentru 50-80 de lei ! Pe ei nu-i auziti ? Nu-i vedeti ?
4
1
Toata lumea spune ca lu moliceanu i miroase gura a rahat.el zice ca nu .ca e de la stomac.de parca ne intereseaza unde ajunge.
9
1
nu mincinosule, nu Romania a cazut prost, este adevarul crud si locul in care voi, cu buna stiinta, ati dus-o. CE nu este guvernulk de analfabeti si puscariasii vostri cu care va permiteti sa va lingeti unul pe altul si sa jucati dupa suma de bani drept spaga ce va intra zilnic in buzunare
10
1
pai cu niste inculti la conducere....................
12
1
a cincea nevasta nu tia spus ca esti prost cum spunea regretatul amedeo lazarescu ,tatal tau vitreg
11
1
cu basistii de ce nu ai mancat cacat ???? pt ca se pisa basescu pe tine , pe loc ! amenint-o pe ma - ta ! Capul sus Romania , se incearca divizarea tarii !
7
1
cind oamenii rusilor conduc tara e normal ca tara sa cada prost .toti au facut averi si au vile pe afara asa ca ii doare in cur de romania .planul lor e sa ne scoata din ue si sa ne predea rusilor ,pe urma ei vor pleca in tarile calde unde si-au facut viloaie si si-au mutat averile
10
1
Credeti ca UE vrea sa ne tina in brate? Total gresit! Nu vor sa fim decat o colonie Rusine sa va fie
7
6
Nu a cazut, ci voi ati facut-o sa cada asa...
20
4
e aceeasi tara cu Romania de pe timpul lui Ceausescu doar cu numele.Nu mai avem puterea sa ne masuram fortele cu U.E,deoarece indivizi asemenea acestui curvar batran scabros-Tariceanu-au praduit aproape tot ce era strategic.Astfel incat,acum de voie sau nevoie,vom respecta regulile U.E-ca doar noi am cersit aderarea cu orice costuri,nu??Mai viseaza unii ca putem sa dam cu pumnu-n mese in P.E-nu,nu putem,PENTRU CA POLITICIENII ROMANI SUNT CURVE TRADATOARE.asa ca,ciocu mic si pupati-i in cur pe aia de va dau salariile grase in parlamentul european.Daca noi nu ne facem curatenie singuri asta e.
23
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108