REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Călugărul candidat la Primăria Constanța, acuzat de hărțuirea alegătorilor! Video

Călugărul candidat la Primăria Constanța, acuzat de hărțuirea alegătorilor! Video

M.G. 16 mai 2024 | 00:00 2990

Poate din prea mult zel, slujitorii Domnului uită cine sunt și pentru ce și-au dedicat viața celor sfinte... la fel și candidatul pentru postul de primar al Constanței, Sorin Prisăcaru. Călugărul se află în centrul unui scandal, după ce mai multe femei l-au acuzat de hărțuire și agasare. Totul în contextul campaniei electorale pe care aspirantul la funcția de primar al Constanței înțelege să și-o facă pe străzile orașului. Acesta a negat toate acuzațiile aduse.

Calugarul candidat la Primaria Constanta, acuzat de hartuirea alegatorilor! Video


Autointitulatul primar perfect pentru Constanța, Sorin Prisăcaru, în vârstă de 48 de ani, a fost acuzat că ar fi hărțuit niște tinere în seara de sâmbătă 11 mai a.c., în timp ce acestea se aflau pe o bancă din fața magazinului Tomis Mall. Una dintre ele s-a declarat nemulțumită de modul în care candidatul a ales să-și facă campanie, una agresivă, de altfel. Persoana în cauză a declarat, pentru Replica, faptul că s-au simțit stânjenite din cauza insistenței slujitorului Domnului, care făcea tot felul de propuneri electorale pe care nici măcar el nu le credea, cum ar fi un teren în schimbul unui vot, până la asigurarea unor locuri de muncă, ce ar avea la bază un salariu de 1.500 lei, unde ar fi garantate cazarea, masa și țigările. Una dintre tinere a catalogat oferta ca fiind una de tip sclavie. Apoi, potrivit mărturiilor, mult prea fericitul candidat la primărie s-a lăudat atât cu ferma de 200 de porci care ajung să fie vânduți cu 2.500 lei, cât și cu averea pe care a realizat-o doar cu sprijinul muncii cinstite, pomenind totodată de pământul care valorează un milion de euro. În privința eticii care în teorie ar trebui să îmbrace temperamentul călugărului, se poate spune faptul că umilul om al Domnului nu adoptat practica politeții, devenind brusc violent la nivel verbal.

Iată ce ne-a declarat femeia!

Pe data de 11 mai 2024, eram în fața magazinului Tomis, pe o băncuță. A venit călugăr care s-a prezentat ca fiind Sorin Prisăcaru, un candidat independent la Primăria Constanța. La un moment dat, el a zis că ar vrea să ne dea nouă pământ, conform legii 15. Nu știu care... Apoi i-am spus de când până când biserica se implică în politică. E a spus că el nu este biserică, ci este călugăr și a început discuția. I-am spus că nu sunt din oraș, doar pentru a scăpa de el. Bineînțeles că a început să spună că vrea să ajute constănțenii prin a oferi locuri de muncă. (...) M-a jignit. În orice caz, omul a fost foarte agasant chiar și violent verbal”.

Video:

Ce spune călugărul?

Călugărul a dezmințit acuzațiile, relatând o altă variantă a poveștii. A precizat faptul că el a fost abordat de tinere, susținând totodată că acestea au chemat chiar și poliția. În timpul discuției a declarat că a existat o contrazicere cu privire la faptul că o una din ele a comparat uniforma de călugăr cu cea a lui Teodosie, numindu-l implicit călugăr. Pentru că nu a vrut să se prezinte, Sorin Prisăcaru a început să o filmeze. Cine știe, poate a vrut să o includă în videoclipurile pentru campanie. „Cum v-am spus, fata are problemele cu psihicul, da, acolo în zonă a chemat și poliția, a vrut să îi dea amendă 2.000 de lei. M-am rugat de polițist să nu îi mai dea amendă, pentru că a început să se vaite, că o să ia de la gura copiilor. Eu sunt Sorin Prisăcaru, candidez la Primăria Constanței pentru postul de primar, sunt pe poziția cu numărul 13 și făceam campanie electorală, iar tinerele erau minore. Ele au venit la mine. Apoi au chemat poliția. Am rugat-o să îmi spună cine este, pentru a ști cine își bate joc de mine, apoi am filmat-o. S-a agitat și mai tare. M-a acuzat pentru că o filmez”, ne-a spus călugărul. De precizat faptul că acesta, cel mai probabil, a încurcat scenetele. Probabil vorbește despre altă situație... pentru că femeia care s-a plâns de comportamentul călugărului aspirant la fotoliul de primar al Constanței ne-a precizat că nu a chemat poliția.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa il salvati de Stelian ION de TBC
2
0
Sa il apucati de bile pe nenea popa , iar ati fost platiti sa postati prostii dastea ? p***t popa ca nu va da in judecata parlitilor
13
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436