REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.5° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

CALVARUL UNEI FEMEI DIN EFORIE: URMĂRITĂ ŞI AGRESATĂ CU REPETIŢIE DE SOŢ. A cerut ordin de protecţie

CALVARUL UNEI FEMEI DIN EFORIE: URMĂRITĂ ŞI AGRESATĂ CU REPETIŢIE DE SOŢ. A cerut ordin de protecţie

Replica API 8 februarie 2018 | 00:00 245

Soţul o acuza de relaţii extraconjugale

Soţul o acuza de relaţii extraconjugale

foto cu rol ilustrativ

O femeie din Eforie susține că trăiește un calvar. Se pare că persoana cu care își împărțea viața și cu care are doi copii minori devenise violentă, motiv pentru care, nemaisuportând relele tratamente, a decis să ceară în instanță ordin de protecție, după care a intentat și divorț. Prima instanță a decis să elibereze ordinul de protecție, pentru 3 luni, dar bărbatul a depus apel, ce a fost respins ulterior.

De la dragoste la ură se pare că este un singur pas în anumite situații. Așa s-a întâmplat și în cazul unui cuplu din Constanța. De la acuzații cu privire la agresiuni s-a ajuns până la reproșuri cu privire la relații extraconjugale și dependența de jocuri de noroc. Cert este că starea tensionată intervenise de ceva vreme între cei doi soți, Elena D. cerând ordin de protecție.

Acesta a fost înregistrat la Judecătoria Constanța pe 27.11.2017, iar la data de 28.11.2017 magistrații au decis: ”Admite cererea formulată de reclamanta Elena D. în contradictoriu cu pârâtul Iulian D. Emite prezentul ordin de protecţie pentru o perioadă de 3 luni de la data pronunţării hotărârii, în sensul că: Îl obligă pe pârât să păstreze o distanţă minimă de 100 m faţă de reclamantă, oriunde s-ar afla aceasta, şi îi interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu reclamanta. Dispune comunicarea prezentei hotărâri către Poliţia Municipiului Constanţa”.

Însă, decizia nu a fost definitivă și bărbatul a depus apel, care a fost respins de către Tribunalul Constanța. Așa cum este precizat și mai sus, cei doi sunt căsătoriți și au împreună doi copii minori. Au locuit împreună până la începutul lunii noiembrie 2017, când femeia a plecat de la domiciliul comun, pe motiv că nu mai suporta să fie agresată. Un martor a declarat că a luat parte la anumite scene, precum că, odată, când a mers la domiciliul femeii pentru a o ajuta la ceva.

Când Elena a ieșit din mașină ar fi apărut pârâtul, care i-a rupt geaca și a lovit-o la picior. Se pare că, pentru a scăpa, ea a luat-o la fugă pe stradă. Altă dată, femeia a mers la soț pentru a lua unul dintre copii și, întrucât acesta ar fi devenit violent, ar fi fost nevoită să fugă și să se ascundă într-o farmacie.

”Martorul a mai arătat că a văzut geamul spart la locuința reclamantei din Eforie și că, într-o duminică, reclamanta a venit în oraș cu minora pentru a o duce la dansuri și că a lăsat-o pe martoră la un restaurant, iar când a ieșit din mașină, a observat că pârâtul era în mașina lui în parcarea restaurantului și i-a spus martorei că vrea să vorbească cu ea.

Martora a menționat că bănuiește că pârâtul o urmărea pe reclamantă. A mai indicat că nu a auzit în ultima perioadă de eventualul comportament violent al pârâtului și a considerat că pârâtul ar avea o problemă cu jocurile de noroc”, potrivit rolii.ro. De cealaltă parte, Iulian ar fi precizat că a vrut să se împace cu reclamanta, că nu a agresat-o chiar așa cum susține ea și că multe dintre răni și le-ar fi făcut singură.

Tot el a susținut că femeia avea o relație extraconjugală și că ar fi vrut să se mute în București, cerând în instanță convorbirile de pe Facebook pe care le avea cu un bărbat. Însă, cum au existat certificate medico-legale, cât și din alte considerente, magistrații au decis să mențină ordinul de protecție întrucât starea de temere poate fi indusă și prin alte moduri, nu numai prin violență. Totodată, precizăm că, pe 20.12.2017, la Judecătoria Constanța a fost înregistrat dosarul de divorț. Termenul a fost fixat pentru data de 21.03.2018.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chestiile astea sunt personale si trb rezolvate in fam si cu politie etc etc. Nu vad rostul sa fie publicat asa ceva. Oricum dk nu se vor lua masurile necesarenecesare vom avea un nou caz de femeie ucisa de sot. A devenit un fenomen f des intalnit pt ca avem organe abilitate competente n draci
2
0
da e vorba de ciusca de cand umbla cu actuala sotie a primarului Robert Serban ca in fost in stare sa ia una noua , a ales un folosita tot tragatoare
1
2
Articolul e vechi, dar poza si mai si
2
0
Un articol fad, fara sens, fara a prezenta nimic concret, datele sunt vechi. Asta nu este articol de jurnalist care se respecta.
6
0
Ceausescu a dezvoltat romania
1
1
Nu i mai place de acasa. Vrea ceva nou.Democratie in regula
0
1
Cine e Iulian D si Elena D?
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272