REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

CALVARUL unei femei din Mangalia! Abia acum a reuşit să-l dea afară pe cel care a băgat-o în depresie!

CALVARUL unei femei din Mangalia! Abia acum a reuşit să-l dea afară pe cel care a băgat-o în depresie!

Replica API 13 aprilie 2018 | 00:00 420

Ordin de protecţie

Ordin de protecţie

O femeie din Mangalia susține că trece printr-un calvar din pricina traiului cu fostul soț. A cerut ordin de protecție, iar acum decizia a rămas definitivă, motiv pentru care pârâtul este nevoit să părăsească domiciliul. Femeia are mai multe afecțiuni medicale, inclusiv tulburare anxioasă, ea relatând în fața instanței că era nevoită să stea cu orele încuiată într-o cameră.

Cererea Paraschivei A. a fost înregistrată la Judecătoria Mangalia pe 22.03.2018, iar a doua zi magistrații au admis-o. ” Dispune emiterea ordinului de protecţie a reclamantei prin adoptarea următoarelor măsuri care îşi vor produce efectele pentru o perioadă de 3 (trei) luni începând cu data pronunţării prezentei hotărâri: - dispune evacuarea pârâtului Neagu Costică din locuinţa situată în municipiul Mangalia, judeţul Constanţa; - obligă pe pârâtul Neagu Costică să nu se apropie la o distanţă mai mică de 50 de metri faţă de reclamanta A. Paraschiva; - interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu reclamanta”, potrivit minutei judecătorești.

Cum decizia nu a fost definitivă, bărbatul a depus apel, care a fost respins ca nefondat, pe 5.04.2018, la Curtea de Apel Constanța. Se pare că situația prin care femeia susține că trece este prezentă de vreo doi ani. Cei doi locuiesc împreună, chiar dacă nu mai sunt căsătoriți, iar apartamentul i-ar aparține femeii. Ea a relatat că Neagu Costică consumă frecvent băuturi alcoolice și provoacă scandaluri, o înjură, distruge lucrurile din casă și chiar o lovește.

Femeia a mai arătat și faptul că, de cele mai multe ori, a fost nevoită să se încuie într-o cameră, acolo unde a stat cu orele, fără a putea merge la toaletă sau fără a se hrăni. În plus, ea a făcut dovada că are mai multe afecțiuni, inclusiv tulburare anxioasă. De asemenea, victima a spus că a depus plângeri la Poliție, iar compotamentul fostului ei soț este cunoscut de către toți vecinii. Acum, Costică este nevoit să se mute și să nu se apropie de femeie, dar nu are voie nici să o contacteze în vreun fel. Rămâne de văzut ce se va întâmpla după cele 3 luni.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au si copii minori? Lucrurile se complica daca scandalagiul s- a dat in stamba in fata copiilor.Trebuia dus la Balaceanca.Indivizi ca acesta , terorizeaza femeia iar cand are chef o si omoara.
3
1
expertiza psihiatrica s-a dispus pentru Costica?
8
2
Costica , tu te dai leu cu o femeie , mah boule...? O sa te intalnesc la carciuma unde-ti faci "plinul" si o sa-ti arat cum sta treaba cu lovirea cuiva !
8
5
costica si toti ceilalti care tiranizeaza femeile copii si vecinii ar trebui sa traiasca in medii retrase adica la spitalele de psihopati Prin paduri pot urla si se brutaliza intre ei
18
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218