REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.9° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Camera Deputaţilor: Proiectul de modificare a Legii armelor şi muniţiilor, retrimis la comisie

Camera Deputaţilor: Proiectul de modificare a Legii armelor şi muniţiilor, retrimis la comisie

Replica API 20 august 2020 | 00:00 1302

Camera Deputaţilor a decis, miercuri, prin vot, ca proiectul de lege pentru modificarea şi completarea Legii 295/2004 privind regimul armelor şi muniţiilor să fie retrimis pentru dezbatere la comisia de resort.

"Tocmai am reuşit să oprim în plen o lege prin care PSD dădea voie infractorilor să deţină arme letale. E vorba de un amendament introdus de deputatul PSD Vlad Bontea la un proiect care altfel avea prevederi benigne (o transpunere de directivă europeană). Până în prezent, în legea în vigoare, exista interdicţie la deţinerea de arme letale pentru cei care au fost condamnaţi la pedepse cu executare pentru infracţiuni săvârşite cu intenţie. Modificarea toxică limita această interdicţie la cei care au săvârşit infracţiuni cu violenţă. Prin urmare, o largă categorie de infractori, precum cei condamnaţi pentru şantaj, cămătărie sau furt, primeau liber la arme letale. Atenţie! Nu discutăm despre pistoale cu aer comprimat, cu bile, etc, ci despre arme de foc letale cu care poţi zbura creierii cuiva. Asta face PSD în timp ce clanurile infracţionale îşi fac de cap în România", a scris pe Facebook deputatul USR Cătălin Drulă, scrie Agerpres.

Potrivit acestuia, legea a fost retrimisă la comisie până marţea viitoare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu sa schimbat nimic de nimic in ro ,,tot doar cei mai iubiti fii ai poporului ",doar ei au dreptul la arme de foc,demintari fosti si actuali ,magistrati ,politisti si ofiteri de armata,exact ca pe vremea impuscatului ,cetateanu de rind nu are nici un drept ,o democratie ,mimata ,omul de rind are doar doua obligatii sa plateasca taxe si sa moara daca se poate sa nu prinda pensia.
0
0
Da, chiar esti un mare dobitoc, interlopii isi procura indiferenti la lege ce arma vrea muschiul lor, doar oamenii de rand, nu.USR-ilor si sustinatorilor lor, nu meritati sa traiti in aceasta tara.
3
1
Esti un mare prost. Legea este prost facuta dar asa-i cand vorbesti in necunostinta de cauza...ti se pare normal ca in calitate de vanator sa-ti retraga permisul de port arma doar ca esti SUSPECT intr-un dosar de frauda ? Vorbesc de un dosar in care nici nu s-a inceput urmarirea penala ci doar esti PRESUPUS suspect..., deci nu vorbim de o condamnare, iar dreptul de a fi presupus nevinovat pana la proba contrarie nici nu intra in discutie...ESTI UN MARE PROST SI UN FRUSTRAT...
1
2
jegurilor ordinare, indexarea cu inflatia conform legii pe care o respectati numai cand sunteti avantajati, nu ati vrut , in schimb, mintilr voastre bolnave si clanurile voastre dintre PSD si interlopi au fost dejucate , vreti- INCREDIBIL- sa dati lege ptr ca interlopii sa foloseasca arme letale- nu v-a ajuns ca prin mana jigodiei tudorel ce si-a asigurat analfabetii pe posturi caldute, ati dat drumul tuturor inculpatilor si criminalilor din puscarii?, de mana lor sa muriti prin impuscare cu armele legale de voi
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212