REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Camila Cabello, strălucitoare la prezentarea filmului 'Cinderella'

Camila Cabello, strălucitoare la prezentarea filmului 'Cinderella'

Replica API 1 septembrie 2021 | 12:55 913

Cântăreaţa Camila Cabello a strălucit luni la prezentarea în premieră la Los Angeles a noii versiuni a filmului "Cinderella" ("Cenuşăreasa"), realizată de Amazon Studios, care reprezintă totodată debutul artistei la Hollywood, relatează EFE, citată de Agerpres.

Camila Cabello

Vedeta latino a purtat pe covorul roşu o rochie spectaculoasă, în partea de sus transparentă şi în tonuri de argintiu, iar în partea de jos din tafta neagră şi bufantă, la care a asortat o pereche de cizme lungi din piele.

Premiera filmului a avut loc la The Greek Theatre, legendara sală din Los Angeles unde au loc concerte în lunile de vară.

Noua versiune a peliculei "Cinderella", cu Camila Cabello în rolul principal, ce va fi lansată pe platforma Amazon la 3 septembrie, este un musical ce prezintă o variantă actualizată a celebrului basm.

Filmul este regizat de Kay Cannon, care a semnat scenariul la "Pitch Perfect" (2012) şi care şi-a făcut debutul cu comedia "Blockers" (2018).

Idina Menzel, Minnie Driver, James Corden, Nicholas Galitzine, Pierce Brosnan şi Billy Porter, într-o reprezentare inedită a Zânei Naşe, completează distribuţia acestui musical.

Într-o abordare modernă şi pop a clasicului film "Cenuşăreasa", trailer-ul o prezintă pe Camila Cabello încercând să răzbească, în pofida dificultăţilor cu care se confruntă familia ei.

"Suntem emoţionaţi că abonaţii noştri din întreaga lume vor putea cânta şi dansa pe ritmurile versiunii lui Kay Cannon a acestei povestiri clasice", a declarat în luna mai Jennifer Salke, reprezentanta Amazon Studios.

De origine cubaneză, Camila Cabello şi-a făcut debutul în lumea muzicii ca membră a grupului Fifth Harmony înainte de a se lansa într-o carieră solo.

Primul său album lansat pe piaţă a fost "Camila" (2018) ce cuprindea piesa de succes "Havana", urmat de "Romance" (2019) din care face parte hitul "Seńorita", pe care îl interpretează alături de iubitul ei, Shawn Mendes.

Camila Cabello, care are 55,6 de milioane de fani pe Instagram, a prezentat la sfârşitul lunii iulie piesa "Don't Go Yet", un extras de pe viitorul său album, "Familia".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272