REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Campania „Ai nevoie de o haină? Ia una!” în Constanța

Campania „Ai nevoie de o haină? Ia una!” în Constanța

Replica API 11 ianuarie 2020 | 00:17 318

Sub sloganul „Ai nevoie de o haina? Ia una! Vrei să ajuți? Lasă una!” se desfășoară campania inițiată de Direcția Generală de Asistență Socială Constanța.

În toate cluburile de pensionari sunt expuse haine care pot fi luate în mod gratuit de persoanele care au nevoie. Obiectele vestimentare fac parte din cele colectate în containerele amplasate în zona principalelor centre comerciale și supermarketuri din oraş. Toate hainele au fost spălate și dezinfectate. De asemenea, dacă o persoană dorește să lase o haină o poate face fără nicio problemă. Singura cerință este ca aceasta să fie curată și în stare cât mai bună. Trebuie precizat și faptul că luarea unei haine nu este condiționată de aducerea alteia în loc.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Romani spurcati care si.au vandut tara, familia, fratii pentru 1m de pamant, prientenii pentru o bere , sunt aici si sustin actele de caritate
0
0
Adu tu haine curate si neimputite, nababul pulii ce esti, hahalera oligofrena !
1
0
Daca centrul asta functioneaza dupa modelul tarilor dezvoltate este ceva bun,pentru ca acolo angajatul centrului nu primeste orice ci verifica donatia la fel cum o verifica si un potential client caci altfel baga gunoiul in magazin,si cei care doneaza nu vin cu gioarse pentru ca se respectandui pe alti se respecta pe ei,asta e mentalitatea.
3
0
Daca sunt curatate tot respectul. Dar jegosii si saracii o sa aduca zdrente
2
6
sunt multi care au si nu au unde sa le dea si singura solitie o vad sa le duca la azilul de batrani, si aia de acolo nu sunt chiar amarati, e mai bine sa le puna la cluburile de pensionari, caci cluburile astea sunt multe si poate acele haine merg la cei care chiar au nevoie
6
0
Tu asta cu ha, ha,ha, sunt persoane sarace care nu-si permit sa-si cumpere o haina.Si se spune clar ca cele prezentate au fost curatate si dezinfectate.In America cine are haine si alte bunuri care ii prisososesc sunt donate unor centre, apoi sunt scoase la vanzare cu preturi foarte mici,iar banii merg in beneficiul persoanelor cu posibilitati de trai reduse.Si uite asa se ajuta unii pe altii.
22
0
Toti nespalatii credinciosi sa isi doneze hainele infestate. Sa mai zica si o rugaciune.
3
20

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212