REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Campanie de educare a comportamentului anticorupție

Campanie de educare a comportamentului anticorupție

Replica API 2 noiembrie 2019 | 04:43 439

Sesiunea de informare este inclusă în campania de educare a comportamentului anticorupţie derulată în cadrul proiectului „Creșterea capacității administrative a Municipiului Constanța prin implementarea de măsuri în domeniul anticorupției", SMIS 116521. Obiectivul general al proiectului vizează creșterea transparenței, eticii și integrității în cadrul Primăriei Municipiului Constanța.

Campania are drept scop informarea şi conştientizarea atât în rândul cetăţenilor, cât şi a personalului din administraţia publică cu privire la reducerea riscurilor şi vulnerabilităţilor la corupţie, promovarea unui comportament de recunoaştere şi respingere a corupţiei, punându-se accent pe informaţiile care pot aduce beneficii comunităţii locale. În cadrul acestei sesiuni de informare au fost prezentate informaţii referitoare la corupţie şi documentele elaborate în cadrul proiectului sus menționat de către Institutul pentru Politici Publice București: ghid/manual de bune practici şi procedura operaţională de etică și integritate în vederea implementării măsurilor anticorupție reglementate de legislația națională și monitorizate prin Strategia Naţională Anticorupţie.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La MISTO !!!
2
0
O tampenie nu mai stim ce sa facem proceduri anti coruptie de etica si integritate de naiba sa ii ia pe toti astea au foast dintotdeauna ca nu au inventat ei roata sa mai cheltuie niste bani
2
0
campania de informare a fost de asemenea atribuita direct. adica netransparent si de un mediu profund corupt. prostii invitati sa denunte fapte vor plati si de aceasta data ... desi avem instintutii.
2
0
Off Doamne! Cata coruptie e in jur si noi ne jucam de-a informarea...mai bine i-ati baga la zeghe pe toti sugatorii astia de bani publici!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212