REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

CAMPANIE ELECTORALĂ cu... PARFUM de COVID, la Năvodari!

CAMPANIE ELECTORALĂ cu... PARFUM de COVID, la Năvodari!

Replica API 18 iunie 2020 | 00:00 3212

Primăria Năvodari a anunţat în dimineaţa zilei de miercuri, 17 iunie, primul caz de COVID-19 în interiorul instituţiei. Acest lucru a stârnit interesul unora pentru a da startul campaniei electorale, cel puţin, neoficial.

Show făcut de liberal de la primele ore ale dimineţii

Constantin Cozmin Purcărea, vicepreședinte al organizației locale Năvodari a PNL și membru al Biroului Județean Constanța, a decis să meargă de la primele ore ale dimineţii la sediul Primăriei Năvodari şi să facă show. Păcat că acest show se poate solda cu un deznodământ penal, deoarece, liberalul a scăpat printre cuvinte şi numele angajatei infectate cu virusul SARS-COV-2. Cozmin Purcărea a criticat dur instituţia pentru că nu a întrerupt activitatea dis de dimineaţă, chiar dacă instituţia a postat un mesaj pe Facebook prin care arăta clar că primăria este închisă, ia o anchetă a Direcţiei de Sănătate Publică Constanţa se află în desfăşurare în acest moment. Senzaţionalul a “infectat” pentru câteva momente moralitatea, iar liberalul a decis să filmeze timp de şapte minute intrarea din instituţie, în timp ce vorbea la telefon cu reprezentanţii DSP.

Jurnalism+politică

Menţionăm faptul că Purcărea este coordonatorul publicaţiei “Reporter Năvodari” şi este cunoscut în oraşul Năvodari pentru cât este de vocal. Iată cum jurnalismul se poate îmbina cu politica, chiar dacă, la un moment dat, cele două se despart. Vezi cazurile consacrate: Gabriela Firea, Robert Turcescu, Rareş Bogdan, Moise Guran, etc. Pentru Cozmin Purcărea aceste două meserii merg mână-n mână, mai ales când este vorba şi despre un an electoral, iar alegerile locale se apropie cu paşi repezi, cel mai probabil pe 27 septembrie sau 4 octombrie.

Liberalul a avut o alcoolemie demnă de un dosar penal în 2019

Constantin Cozmin Purcărea a fost prins anul trecut, în timp ce îşi conducea autoturismul în stare de ebrietate pe o stradă din Năvodari. Liberalul a avut o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Dacă rezultatul etilotestului arată o valoare egală sau mai mare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat (minim 0,80 g/l alcool pur în sânge), fapta constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani, sau cu amendă penală.

Petruţ IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba Dumitrascule scrie si de spagile pe care le iei de la Chelaru si de terenurile concesionate de prin interpusi tu si tiganu de Cirnu de PrO contra Romania
0
0
Nu mai incercati sa vindeti gogosi Dumitrascu Costel Aurelian vinde toate stirile false
1
0
Sa nu votati psd pt ca florin draghici o baga pe fiisa consilier.elena draghici o cheama..la cherhana el este inaintas..nu are nici 10%.restul...tg.mures.sind...chelaru,leauta..radulescu cerchizan..ochii pe voi.va salta la Toamna cu tabara
1
0
plina de pedofili care racoleaza de la tinere fetite fara creier
1
0
Nu uitati ca primaria este plina de lichele, fosti violatori, betivi si pensionari care-si tarasc basinile pe la sedintele de vandut terenuri.
1
1
Afara din PNL cu toate scursurile ca ne fac de ras si ne strica imaginea !
7
0
nu poate sa-l excluda ca in afara de rl mai sunt doar Galbau si Penu,alti dobitoci...
9
0
Si daca la-ti primit in partid,acum avand in vedere"ispravile demne de toata lauda"ale acestui Purcarea nu il puteti exclude ?,sau la P.N.L.Navodari daca ai devenit membru numai poti iesi din partid decat daca iti dai demisia.
8
0
Ne-am facut de tot cacatul la Navodari cand lam primit pe alcoolistul asta de Purcarea in partid cum sa te urci baut la volan cu 058 alcool ??? vicepresedintele PNL Navodari cum sa urcat baut la volan? scursura de om
9
0
Ce moralitate sa ii ceri unui astfel de personaj care conduce beat punand in pericol viata altor oameni? Asta cere voturi oamenilor pe care ii pune in pericol.
8
1
Numai dobitoci, e normal mah timpitilor sa stim si noi nume, sa stim de cine ne ferim , si tu ..betivule , su...p...
6
1
Acest Purcarea este un betiv ordinar care mananca cacat toata ziua.
12
0
cozmin acum sa nu mai comentezi la mine
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212