REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Campioni la culturism! Paul Pitian și Viorel Rusu, premiați la Alicante

Campioni la culturism! Paul Pitian și Viorel Rusu, premiați la Alicante

A.L. 30 noiembrie 2022 | 00:00 1000

Paul Pitian, un tânăr culturist în vârstă de 27 de ani, din Constanța a obținut weekend-ul acesta locul al treilea în cadrul competiției mondiale de culturism Bigman Pro Qualifier, ce s-a desfășurat în orașul Alicante, din Spania. 

Viorel Rusu și Paul Pitian

Paul Pitian și Viorel Rusu, au participat în luna noiembrie la competiția de bodybuilding Bigman Pro Qualifier, ce s-a ținut în Alicante, Spania, ambii obținând rezultate remarcabile. Viorel Rusu s-a clasat pe locul 1 la categoria Masters +35 Men’s Physique, în timp ce Paul Pitian a obținut Bodybuilding Heavyweight locul al treilea, oferindu-ne, de asemenea, o declarație cu privire la activitatea sa. 


„Noi ne susținem din resurse proprii. Și eu și colegul meu suntem cadre militare, plus pe lângă asta suntem antrenori în sală, online-coaching. Adică tot ce investim, investim din buzunarul propriu. N-avem sponsori, din păcate. Competițiile la care am participat până acum au ca scop obținerea cardului de profesionist. La profesioniști, poți să trăiești din asta. Bineînțeles că ne ajută pe partea de imagine cu clienții. Trebuie să fructificăm cumva, nu doar să investim și atât. Următoarea competiție va fi în toamna anului viitor. Și eu și colegul meu am vrea să oferim un an pentru muncă, pentru a mai pune masă musculară. Scopul ca și anul acesta va fi calificarea pentru profesioniști. Lumea în general e obișnuită cu competiții mici. Nivelul la care sunt e foarte ridicat și chiar putem să ne mândrim cu un rezultat foarte bun, ținând cont că a fost o competiție la nivel mondial.”
 

Putem observa deci tabloul unui tânăr sportiv pasionat, ce se evidențiază prin dedicație și disciplină. Este păcat că, în cazul lui, ca și a multor altor sportivi români, din diverse sfere, există o neimplicare a statului, costurile fiind acoperire de către aceștia din resurse proprii. O deplasare ca cea realizată de Paul Pitian ajunge undeva la 1000 de euro, banii nefiind însă o problemă atunci când există dorința de a avea succes. Trebuie totuși menționat că, pe lângă felicitările meritate, acești sportivi ce reprezintă cu mândrie România pe scena marilor competiții ale lumii, au nevoie de susținerea noastră pentru a putea continua să exceleze în activitatea lor. 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272