REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

CANALUL care traversează Satul de Vacanță a DEVENIT un FOCAR de INFECȚIE

CANALUL care traversează Satul de Vacanță a DEVENIT un FOCAR de INFECȚIE

Replica API 31 mai 2021 | 14:55 1970

Imaginile triste ale săptămânii ce tocmai a trecut vin din Satul de Vacanță. Mizeria și gunoaiele par să fi împânzit și zona canalului ce traversează Satul de Vacanță și face legătura cu Lacul Tăbăcărie. Imaginile surprinse au stârnit revolta printre constănțeni, care sunt de părere că oamenii sunt singurii responsabili pentru felul în care a ajuns să arate și canalul.

Constănțenii sunt foarte indignați pe acest subiect și spun că s-au săturat să admire aceeași priveliște de ani de zile. De asemenea, cer sancționarea celor care lasă mizerie pe malul lacului sau le aruncă în acesta.

,,Nu știu cât timp a trecut de când niște activiști au pozat o lebădă care înota în Lacul Tăbăcăriei într-un maldăr de mizerie și pet-uri. A urmat apoi o isterie de curățare a lacului cu poze și mult tam-tam. În această seară în zona Hotelului Ramada, o altă lebădă era captivă în canalul care duce spre Satul de Vacanță, și ce să vezi? Înota într-un maldăr de gunoaie și pet-uri.”, a fost mesajul constănțeanului care a fotografiat imaginile triste.

Postarea a strâns de îndată comentarii și reacții din partea locuitorilor, aceștia cer sancționarea persoanelor care participă la distrugerea acestor locuri. ,,Lucrurile nu sunt de azi, de ieri, locul acesta a fost așa din totdeauna. Nu înțeleg care este scopul pentru care oamenii aruncă fără încetare, asta deși sunt gunoaie mai la tot pasul și chiar dacă nu ar fi fost, țineai mizeria în mână și o aruncai la primul coș. Nu există scuze! Oamenii sunt singurii responsabili pentru ceea ce se întâmplă în orașul ăsta.”, a declarat un cetățean.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Omule, animalele nu fac mizerie ca oamenii. oamenii sunt cele mai infecte animale
4
0
canalul acela este in ton cu mizeria si manelistii din satul de vacanta .
18
1
Avem administratie locala si primar?
25
3
Acum ati vazut aceasta mizerie cind ea treneaza de zeci de ani ca si mizeria din lacul Tabacarie. Nu v-ar fi rusine.
28
2
trebuie sa mai treaca sute de ani sa faci oameni din animale .
26
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212