REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cancelarul Austriei rămâne de neclintit: Nu vrea România în Schengen!

Cancelarul Austriei rămâne de neclintit: Nu vrea România în Schengen!

Cristina BĂRBUCEANU 25 ianuarie 2023 | 00:00 837

Cancelarul austriac Karl Nehammer spune că Austria îşi menţine veto-ul faţă de extinderea Spaţiului Schengen, atât timp cât acesta „nu funcţionează”. Totodată, el cere „sprijin deplin pentru Bulgaria şi România şi măsuri concrete din partea Comisiei Europene pentru întărirea protecţiei frontierei externe” a UE. Într-o intervenție telefonică, europarlamentarul Rareș Bogdan a vorbit despre strategia României, care se lasă așteptată de săptămâni bune.

Cancelarul Austriei ramane de neclintit: Nu vrea Romania in Schengen!

„România a făcut două gesturi importante, plus al treilea care a generat în înțelegere cu Suedia. Vă amintiți săptămâna trecută, la Strasbourg, premierul Belgiei a vorbit pentru extinderea Spațiului Schengen, de punerea pe ordinea de zi în mandatul suedez, adică până în iunie. (...) România nu poate risca o respingere încă o dată, așa că în momentul acesta trebuie să așteptăm rezultatul alegerilor din 29 ianuarie (c.n. care vor avea loc în Austria) și abia după aceea să ne stabilim strategia”, a spus Rareș Bogdan, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poti sa o .ugi cît vrei draga domnule. Domn...mult spus.
1
0
Marmota ne da o noua palma si se pi..se pe noi. Au in ADN imperialismul. Cum isi permite sa controleze granitele si sa emita aprecieri peste Comisia europeana care deja a facut o analiza si a emis o concluzie? Ar trebui sa fie exclusi din UE si nu numai ei, sunt cateva tari (conducatori de stat) cu ifose de superioritate. Daca nu ne schimbam atitudinea, daca nu reusim sa ne organizam ne meritam soarta.
1
0
Cu mincinosi ordinari ca tine este ceva normal ca Austria sa nu doreasca romania in Schengen
1
0
Aveți grija romani slugarnici si dobitoci pe cine puneți stampila de vot sa nu vi o luați la muuie încă 4 ani din 2024 în colo
1
0
Eu le-as zice: De ce sa cheltuim atatea miliarde, de peste 10 ani, ca voi sa tineti niste pushtani aroganti in gherete pe autostrada? Noi reducem toate efectivele de frontiera la 25%, ca avem vecini buni, Serbia, Bulgaria, Moldova, Ucraina. Iar voi puneti paza adevarata la frontiera ca ziceti ca Schengen e nefunctional.
4
0
Perfect. Rares demisia urgent si cu Iohanis. Hotii ce au vandut Petrom , inclusiv parlamentarii la puscarie si confiscate toate averile. Orice contract votat de parlament, sa fie analizat de organele competente, pentru ca asa au considerat unii ca scapa de marsavia pe care au savarsit-o cu buna stiinta. Apropos de cu TVA la vanzarea de locuinte cum ramane. SRI , ETC ce faceti sau va faceti ca ploua. Luatii pe toti cei ce au initiat proiectul de lege. Evaziune fiscala legala la spaga celor ce au construit si au vandut. Stiau prea bine ce fac. Numai anumiti parlamentari , unii din fostul fisc nu stiau. Oare de ce?????
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367