REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Cancelarul Karl Nehammer, omul care a blocat România la ușa Schengen, s-a pozat la Viena cu președintele Bulgariei

Cancelarul Karl Nehammer, omul care a blocat România la ușa Schengen, s-a pozat la Viena cu președintele Bulgariei

Virgil STOIAN 2 ianuarie 2023 | 00:00 863

Cancelarul austriac Karl Nehammer a distribuit pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de președintele bulgar Rumen Radev.

Din fotografie și din explicația alăturată reiese că cei doi lideri au participat la tradiționalul Concert de Anul Nou de la Viena.

Nehammer a menționat că l-a invitat pe Radev la Viena.

Bulgaria a fost blocată în afara Schengen, la fel ca și România, în urma opoziției exprimate de Austria la Consiliul pe Justiție și Afaceri Interne din luna decembrie anul trecut.

În plus față de Austria, pentru blocarea Bulgariei s-a mai exprimat Olanda, care a menționat explicit că sprijină România.

"Concertul de Anul nou este o atracție culturală în Austria și inspiră milioane de oameni din întreaga lume.

Sunt foarte încântat că președintele bulgar Rumen Radev a acceptat invitația mea la Concertul de Anul Nou de la Viena. Am vorbit și despre subiecte și provocări actuale.

Austria sprijină eforturile Bulgariei de a proteja în mod eficient frontierele externe și de a reduce migrația ilegală. De asemenea, solicit acest sprijin din partea UE", a scris Nehammer pe Instagram.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum nu mor caii când vor câinii,asa și Austria nu va da n brânci de grija Romaniei și mai puțin invers.Omului,pur și simplu ,personal,nu i pasa de Dodoloata noastră iubita,face și el parte dintr un grup relativ și l au trimis sa zică ceea ce a zis.In rest,e și el persoana.Ca peste tot.Nu poți never sa faci pipi contra vântului,căci îți uzi pantofii scumpi.Si de s o faci?Uitați de corectitudine,căci nu mai este la moda de mult timp.Doare?
1
0
Si au impartit sarcinile Olanda ramane anti aderare Bulgaria iar Austria ramane anti aderare Romania Desigur s au gandit ca noi si bulgarii suntem prea p****i ca sa le intelegem jocul
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218