REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Când MIREASA nu-i acasă, dansează pe DIGUL din Faleză Nord! Video

Când MIREASA nu-i acasă, dansează pe DIGUL din Faleză Nord! Video

Replica API 20 octombrie 2020 | 00:06 3669

Imaginea zilei la Constanța, pe malul mării: mire și mireasă, în căutarea ședinței foto incendiare pentru ”trash de dress”! Doi proaspăt însurăței, trecuți de prima tinerețe, s-au gândit să facă ”plajă” îmbrăcați ca la nuntă. pe unul din digurile din Faleză Nord. Aceștia erau însoțiți de o echipă de fotografi, în căutarea cadrelor impresionante și deosebite menite să imite ședințele foto din revistele de modă.

Având în vedere contextul epidemiologic și interzicerea nunților în această perioadă, tindem să credem că evenimentul a avut loc cu ceva timp în urmă, iar proaspătul cuplu căsătorit a uzat de cunoscutul concept trash de dress (n.red. stricarea rochiei), devenit din ce în ce mai popular și România. Este o ședință foto mai puțin conformistă, mai neconvențională, scăpată de emoțiile zilei de nuntă.

Ședința se poate derula oricând, nu neapărat după petrecerea de nuntă, și oriunde. Iar, dacă mirii sunt din Constanța, unde ar fi mai potrivit să-ți tăvălești rochia de mireasă și, mai nou, costumul de ginerică, dacă nu în valurile mării?

Partea interesantă este că mireasa s-a împotmolit de câteva ori în nisip, din cauza tocurilor.

Video:

A.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Reporterii scriu stirile ca sa faca norma, sau cum? Zici ca e o tema facuta in pauza la liceu. G r o a z n i c. Mai A.P., nu iti e putin rusine. Actually iti e si tie, dar csf, trebuie sa incepem de undeva... pacat ca e prea low
1
0
Nu poate lumea sa mai traga o basina ca o prinde replica. articol de tot kkt-ul
5
0
Da,asta e stire importanta si mai ales dovada de inteligenta a reporterului.
8
0
THE dress nu DE dress
5
0
BD la mare.
4
0
Ce mai stire! TU....care l-ai scris, ori esti frustrata ca nu te mariti, ori esti divortata si te roade invidia ori esti praf din pdv profesional!
20
0
da, Replica, asa e, atat de interesant ca mireasa s-a impotmolit in nisip, am facut pipi de emotie.... prostii naibii cu articolele voastre de cacao!
24
1
Gunoi de ziar si gunoaie de angajati la replica
30
0
Felicitari, Replica! Stire bomba! Casa de piatra protagonistilor stirei de senzatie!
18
0
Stai asa ca nu-i asa,opriti nunta mireasa-i cwrva!
5
2
Mama mama ce penibili sunteti. Nu mai stiti cu ce sa umpleti kkt asta de ziar. Ieri mare stire mare ca 2 domnisoare au mancat si au baut o sticla de vin pe dig. Astazi ca fac unii poze in costume de nunta. Asteptam maine un articol senzational....soarele a rasarit si astazi. Vedeti ...va dau idei. La ce balarii ati inceput sa scrieti cred ca nu v ati mai luat pastilele
31
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108