REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Când NĂSTURAȘ se VREA BOMBĂ: SCANDALURI și MITĂ la POLIȚIȘTI! Video

Când NĂSTURAȘ se VREA BOMBĂ: SCANDALURI și MITĂ la POLIȚIȘTI! Video

Replica API 25 februarie 2021 | 00:05 4466

Năsturaș Panțu, dar care își zice Marvis Bombă, a ajuns în atenția oamenilor legii după ce a încercat să ofere mită unui polițist. A avut loc un flagrant, iar ”șmecherașul” a ajuns în arest. Însă, menționăm că tânărul nu este la primul conflict cu legea, el mai fiind implicat, în trecut, în scandaluri.

De dată recentă, în timp ce îşi îndeplinea atribuţiile de serviciu, un polițist din Valu lui Traian a depistat în trafic un bărbat în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice din localitate fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie. Acesta, împreună cu ceilalți trei pasageri din autoturism au fost conduși la sediul postului de poliție, în vederea luării măsurilor legale privind circulația pe drumurile publice. Ulterior, unul dintre pasagerii din autoturism i-a promis agentului de poliţie suma de 800 de euro pentru a nu-și îndeplini atribuțiile de serviciu. Polițistul a formulat imediat denunţ la Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa, care a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. Astfel, tot luni a fost organizată acţiunea de prindere în flagrant, în timpul căreia bărbatul depistat în timp ce conducea fără drept a oferit agentului de poliţie suma de 800 de euro (promisă anterior de pasager), în scopul de a nu lua măsurile legale care se impuneau împotriva sa. Năsturaș Panțu a fost reținut, apoi arestat preventiv, pe 23 februarie.

Năsturaș, scandal în bar la Valu

Amintim că, în 2015, mai mulţi indivizi s-au luat la bătaie într-un bar din Valu lui Traian, distrugând mese, scaune şi obiecte de decor. Din câte se pare, răfuiala a avut loc între două „tabere”, una din Valu lui Traian şi cealaltă din Ovidiu. Pe lângă pumni, un bărbat a fost atacat cu un ciob, suferind tăieturi. A refuzat acordarea de îngrijiri medicale. Mai exact, lucrătorii postului de poliţie Valu lui Traian au fost sesizaţi, în noaptea de 7 spre 8.03.2015, ora 2. 38, prin 112, cu privire la faptul că, în barul Arts Club din Valu lui Traian, are loc un scandal. La faţa locului, poliţiştii au găsit personalul localului, iar în urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit faptul că între Pascu Nicolae, Lupu Lucian, Panţu Năsturaş, Dincă Cătălin, Niculae Fred, toţi din localitatea Valu lui Traian pe de o parte şi Manolache Ionuţ din localitatea Culmea, oraşul Ovidiu de cealaltă parte, a avut loc un conflict spontan, conflict provocat de Manolache Ionuţ pe fondul consumului de alcool. Mai exact, la ora 2.29, Manolache Ionuţ, fiind sub influenţa alcoolului, l-a lovit cu pumnul în zona feţei pe Pascu Nicolae, iar în ajutorul acestuia au intervenit Lupu Lucian, Panţu Năsturaş, Dincă Cătălin, Niculae Fred, dar şi alţii.

Menționăm că Năsturaș Panțu, zis Marvis Mrv sau Marvis Bombă, este cunoscut pentru "grozăviile" pe care şi le promovează pe internet, atât pe pagina sa de Facebook, cât şi pe TikTok.

Video:

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciorile, sunt rasiste!!!!! Lua v ar covidu pe toti!!!! "Ratitu" sa nu cada cineva pe el, ca il frange!!!
0
0
Toti care ati vorbit urat de ratimiu sa va duca dumnezeu in locul sa va dea dumnezeu pedeapsa mare sa aveti parte de tot ce e mai rau in veata cine moare de foame ma.romani spurcati pisamas pe voi de gunoaie infeti mancavar canceru si.sida sa va ia dumnezeu lumona ochilor huuuu muistilor sunteti niste infeti scoatetiva gunoaiele din ochi si.dupa mai comentati
1
2
asta stiu sa scrie
1
1
Da o stire despre cioara asta si inca vreo 5, 6 ciori ingramadite intr un bmw din '97, parcate sub un tir, pe cand? Asta veste! Ce bucurie! Sau macar CUVEITU sa nu ne lase!!!!
15
1
Baaaa, cine e ba puiu asta de cioara borata????? Chiar nu aveti despre ce sa scrieti??? Faceti o cioara vedeta?
15
2
sug plua sunt prost rau
11
1
Cine e ma carpaciul asta de tot scrieti de el
14
1
Asta dupa ce ca e frumos ca foamea intr-o zi de post, mai are si un nume sa te rusinezi cand face profesorul prezenta. La cat pare de prost, nu cred ca frecventeaza scoala, pacat ca s-au chinuit parintii sa-l educe 7 ani acasa ... mare pierdere de timp.
11
1
Cine dracu mai e si mascariciul asta?
10
1
Aveti in imagine o fatza tip de kokalar ,,,,!
10
1
Are o figura de desfacator de bere.
20
1
Raj Kapoor in mizerie!
29
1
Ce haine de cocalar are...a iesit taranu la Mall.saracu e si fudul
30
1
pare tandru, dupa nas parea scafandru! ca ala cu insigna de scafandru militar si el e lucrator la m.a.i.
12
2
mireasa o sa fie la pnt
11
2
nu va suparati ASTA a MANCAT AZI CEVA ?? intreb ptr un preten din constanta care vrea sa-l invite in spate la baie sa poarte o conversatie intima si sentimentala legat de sentimente si durerea provocata de acestea . cu respect
18
2
Prosti de copii
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212