REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° ConstanÈ›a Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.4° ConstanÈ›a Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Când pleacă Mădălina Cliante, anchetată în dosarul de mită al Magdalenei Tiță, din Comisia de Urbanism

Când pleacă Mădălina Cliante, anchetată în dosarul de mită al Magdalenei Tiță, din Comisia de Urbanism

Mirela PASCAL 17 noiembrie 2022 | 00:00 2313

Șefa DirecÅ£iei JudeÅ£ene pentru Cultură, Magdalena Tiţă È™i inspectorul superior Mădălina Cliante sunt anchetate într-un dosar DNA de luare de mită, ca urmare a unui flagrant organizat recent. După izbucnirea scandalului, aÈ™a cum era de aÈ™teptat, arhitectul È™ef Mihai Leu a demarat procedurile în vederea suspendării lui Cleante din Comisia Tehnică de Urbanism È™i Amenajarea Teritoriului.

Comisia Tehnică de Urbanism

Cliante a încercat, în zadar, să o păstreze deÈ™i, dacă ar fi avut puÈ›in orgoliu, nu ar fi aÈ™teptat să fie dată afară. Potrivit informaÈ›iilor noastre, È™i-a făcut, deja, bagajele.

Amintim că, potrivit anchetatorilor, TiÈ›a È™i Cliante ar fi primit o È™pagă de 2.000 de lei pentru avizul unui PUZ în localitatea Valul lui Traian.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce anume regreți, mai exact? Omul ăsta pe care îl lauzi a fost trumis în judecata de către DNA, pe vremea când era director în locul lui Tița.
0
0
Și corupta, si tupeista! Probabil ca se așteaptă și să- și păstreze locul de muncă. DNA are multa treaba pe acolo. Dacă ar lua la puricat dosarele, mai mult ca sigur ar ieși la suprafață toată rețeaua. Asta era doar partea lor. Cât despre Lungu, chiar îmi vine să râd de cât de naivi sunt unii. Părul lui alb v-a convins că e cinstit?
1
0
Da dar eu zic ca Mazare era rau nu aștia
1
0
le-a aruncar firimituri si astea de foame au muscat, acum se duc la penitenciar
4
0
Nu, este vorba despre v****l Lungu, un arheolog de excepție, cunoscut în întreaga comunitate a oamenilor de știință, din țara noastră, și nu numai. Păcat că s-a retras prematur din activitate, să fie sănătos, are un trecut de care poate fi mândru. Nici o legătură cu acest accident, ajuns temporar și de veșnică ocară în fruntea edililor tomitani
0
2
Vad ca replikaka cenzureaza prenumele vir-gil, sa nu-l injure careva pe Mos Teaca. Se vede ca le mai arunca din cand in cand cate un os...
4
3
Doua pro.Aste.Pt 2000 de lei …
2
0
Evoc cu nostalgie perioada în care această instituție era condusă de domnul dr. v****l Lungu. Ce om deosebit, echilibrat doct, instruit, tobă de carte, charmant și mai precis de toate cinstit, gata oricând să să-și ofere serviciile comunității, ale cărei interese le-a slujit cu atâta devotament.
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272