REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
13.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Când Poliţia Locală DOARME, parcangiii de ocazie se UMPLU de bani pe spaţiul verde. VIDEO

Când Poliţia Locală DOARME, parcangiii de ocazie se UMPLU de bani pe spaţiul verde. VIDEO

Replica API 25 iulie 2020 | 00:55 2548

Incredibil! Spaţiu verde din apropierea Satului de Vacanţă, sufocat de maşini! Dinspre Hotel Oxford spre Luna Park, pe dreapta, vineri seara tot spațiul verde era plin de autoturisme.

Însă, se pare că staţionarea, în afară de faptul că este ilegală, nu este nici gratis. Un parcangiu percepea 10 lei nelimitat de la şoferi, abuziv, spune un martor, fără să dea chitanţă.

În afară de asta, zona miroase a toaletă publică. Întrebat dacă este normal să perceapă taxă, având în vedere că e spaţiu verde, parcangiul a răspuns: “eu sunt cel mic, așa zice cel mare”.

VIDEO:

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aveti dreptate,pai ce sa le faca locali interlopilor aia tatuati cu cefele mai late ca ale bulgarilor?,se pisa pe ei de frica fosti agenti de securitate adica paznici deveniti peste noapte politisti ca doar Romania are bani de aruncat aiurea prin primarii pentru niste paznici pentru ca asa a vrut pwla parlamentarilor PSDisti care au avut ideea asta si au si votato,ideea devenind lege.
0
0
Stalpisorii, stalpisorii unde sunt? Hai cu banuuuu...
0
2
Fagadau cu armata lui personala recte politia locala amendeaza constantenii onesti, nu parcangii. A umplut orasul de stalpii lui Babu si au inflorit parcangii normal. The Fagabou effect
1
3
Nu am vazut politia locala luandu-se de infractori ci numai de oameni seriosi. Dai in cap cuiva? Nu-i nimic, nimeni nu te sanctioneaza. Ai parcat calcand putin linia, ai pus masca pe jumatatea nasului? Politia locala e la datorie, te incatuseaza daca este cazul si te amendeaza sa te inveti minte. Un cap spart conteaza mult mai putin decat o linie calcata. Prost e cu Fagadau, prost o sa fie si cu Chitac. Saracii constanteni!
2
6
de cand nu se mai platesc parcarile prin sms unde au disparut politistii locali din constanta ?
2
6
Daca spatiu verde este vandut inseamna ca stau pe terenul cuiva
7
1
...care spatiu verde in Mamaia ...totul arata ca un islaz comunal...un jeg de statiune cu preturi ca in Maldive...asta datorita babuinilor si cimpanzeilor din Primaria Constanta care uraste spatiul verde ...
11
1
parcagiiii
0
3
cine a facut contestare pt taxa de parcare???jidogii nenorocite,traiti in jeg pan la gat
5
4
Nu ati strigat voi sa se opreasca taxa de parcare? Nu erati voi in calumea fericirii ca este ilegal sa ridice masini? Acum ce inseamna asta? Saraciilor
10
2
Mai citeste inca o data titlu....poate corectati ceva. Analfabetii pulii noastre
6
0
Politia locala nu doarme tu M.P.ei sunt la datorie zi si noapte isi primesc partea si nu vad nimic,nu iarta astia nici macar prostituale care nu au bani de amenda,rezolva ei altfel problema asta cu fetele ca doar sunt politisti locali.
10
1
care spatiu verde? Ca nu e nimic verde acolo.
14
1
Ce lege interzice parcarea pe spatiul verde in Constanta, art. 38 din hcl a fost anulat de o instanta din Bucuresti si acum la Constanta ce nu este interzis este permis.
9
5
care a sesizat? Probabil un votant membru al usr plus pnl. Partide de sifoane.
7
19
Ca de-acolo au sarit rapid banii. Sa faci locuri de parcare e mai complicat, ori lui si lui fatalau le plac lucrurile simple.
14
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212